Ελλάδα

Δείτε που βρήκε δουλειά ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Δείτε που βρήκε δουλειά ο Στέργιος Πιτσιόρλας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον ιδιωτικό τομέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ειδικότερα, ο Στέργιος Πιτσιόρλας, ανέλαβε τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της AVIAREPS.

Η ανακοίνωση της AVIAREPS:

Η AVIAREPS ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών, τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ο κ. Πιτσιόρλας είναι νομικός, εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

H AVIAREPS αποτελεί έναν σημαντικό επιχειρηματικό Όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express. Ο όμιλος διακρίνεται για την παροχή ποιότητας, ασφάλειας, εξειδίκευσης, καινοτομίας και χρησιμοποίησης νέων τεχνολογιών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας είχε αποφασίσει να μην θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, όπως αναφέρει σε δήλωσή του προεκλογικά «…ούτε σήμερα είμαι βουλευτής, γεγονός που δεν εμπόδισε να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε ακόμη:

ΕΚΑΒ: «Υπάρχουν ασθενοφόρα στα οποία ο κινητήρας λειτουργεί 24 ώρες»

Γαλλία σε Τουρκία: Να αποφευχθεί κάθε πρωτοβουλία που θα έβλαπτε τη μάχη κατά του ISIS

Νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος ο αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης

ΚΥΣΕΑ: Σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός του Λιμενικού που αντικατέστησε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X