Ελλάδα

Επιμένει ο Πολάκης για την επίθεση στην Αγαπηδάκη

Επιμένει ο Πολάκης για την επίθεση στην Αγαπηδάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη», λέει σε νέα του ανάρτηση -«Δεν μαθαίνει από τα λάθη του», γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Αποδεικνύεται από τα γεγονότα ότι ο Παύλος Πολάκης δεν ξεχνάει. Δεν ξεχνάει ειδικά όσους του έχουν επιτεθεί. Το επιβεβαίωσε χθες, εξαπολύοντας πυρά εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, η οποία ορίστηκε μαζί με τον Απόστολο Δοξιάδη εθνική συντονίστρια για τα ανήλικα προσφυγόπουλα.

Πριν δύο χρόνια, το 2017, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είχε φιλοτεχνήσει ένα κείμενο πολεμικής με τίτλο «Ήταν ένα μικρό Πολάκι». Αν μη τί άλλο πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σκληρό κείμενο που περιγράφει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας σαν ένα παιδί που κατόπιν προτροπής της μητέρας του κρατάει τα κακά του… θεωρώντας τα πολύτιμα!

Κεραυνοί από Ελενα Ακρίτα κατά Απόστολου Δοξιάδη

Αλληγορικό κείμενο θα έλεγε κανείς, αλλά φαίνεται ότι έπληξε βαθιά τον Παύλο Πολάκη. Ίσως, επειδή είχε χάσει μικρός τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να τον μεγαλώσει μία θεία του. 

Έτσι, λοιπόν, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός εξαπέλυσε εναντίον της επικρίτριάς του έναν οχετό με ύφος και φρασεολογία που ξεπέρασαν κι αυτό που μας είχε συνηθίσει.

Τα γαλλικά του Πολάκη για την Ειρήνη Αγαπηδάκη

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει ότι «από τη “μελέτη” του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημά της (Ειρήνης Αγαπηδάκη) είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα: Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο, ή στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως, καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά…».

Ενώ γράφει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών κάνοντας λόγο για νέο σοβαρό ατόπημα του Παύλου Πολάκη. «Δεν μαθαίνει από τα λάθη του».

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη απέφυγε να απαντήσει. Προέβη μία λιτή δήλωση, μέσω της οποίας είτε λίγο πολύ μας είπε: «Δεν θα ασχοληθώ με τον κύριο Πολάκη, αλλά με το έργο που μου έχει ανατεθεί».

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι είχε ασχοληθεί μαζί του και μάλιστα με δηλητηριώδη τρόπο. Τότε, όμως, ήταν ελεύθερη σκοπευτής, ενώ τώρα φέρει αξίωμα…

Σε νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης, αφού εξαπολύει επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημάρωσης, ξεκαθαρίζει ότι «δεν παίρνει πίσω ούτε λέξη».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Ειρήνη Αγαπηδάκη βρέθηκε εν μέσω και μίας άλλης άγριας κόντρας ανάμεσα στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Τα Νέα» Δημήτρη Μανιάτη και στον Απόστολο Δοξιάδη, ο οποίος φέρεται να προστατεύει την συνεργάτιδά του στη νέα αποστολή τους.

Όταν ο πρώην διευθύνων της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι χαρακτήρισε την Ειρήνη Αγαπηδάκη «πατσαβούρα» σε κάποια ανάρτησή του στα social media, ο Απόστολος Δοξιάδης με ανοιχτή επιστολή του την υποστήριξε και διέκοψε την σποραδική συνεργασία που διατηρούσε με την εφημερίδα.
Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε ότι ο χαρακτηρισμός αυτός αφορούσε την Ειρήνη Αγαπηδάκη, ενώ από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση κατά του Απόστολου Δοξιάδη.

Δείτε ακόμη:

Μαξίμου για Πολάκη: Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X