Ελλάδα

Τα γαλλικά του Πολάκη για την Ειρήνη Αγαπηδάκη

Τα γαλλικά του Πολάκη για την Ειρήνη Αγαπηδάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αδιάβαστος πιάστηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε ότι αφορά τα πονήματα της νέας συντονίστριας για τα ασυνόδευτα Ειρήνης Αγαπηδάκη, τα οποία μάλιστα τον αφορούν προσωπικά.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη το 2017 είχε γράψει στο facebook ολόκληρο άρθρο για τα …»κακάκια του Πολάκη». Όπως φαίνεται από την ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης διάβασε τώρα την σχετική ανάρτηση και απάντησε  απευθυνόμενος στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

«ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ;;;;;;;;;!!!!!!!!!
Ομολογώ πως αυτό το “πόνημα”, αυτό το αγλάισμα της λογοτεχνίας ,αυτό το κείμενο για Νόμπελ φιλοσοφίας ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ όταν γράφτηκε το 2017 ,αλλά μόνο σήμερα που το είδα να κυκλοφορεί εδώ.
Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα το μήνα ,το είχε γράψει τότε για να της πω κάνα γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Όπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό .
Δυο παρατηρήσεις:
1) από τη “μελέτη” του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσικη συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα .Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες ;;;Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινητειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά ….
2) Αλί και τρισαλί στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ:ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ;;;; στα γαριδάκια;;;;….(γλυκά στο λέω…)»

Αν πάντως κάποιος διαβάσει την ανάρτηση της κ. Αγαπηδάκη θα διαπιστώσει ότι ο Παύλος Πολάκης είναι μπροστά της του …κατηχητικού…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X