Ελλάδα

Έρχονται μεγάλες αυξήσεις στα καύσιμα: Η βενζίνη μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2,5 ευρώ

Έρχονται μεγάλες αυξήσεις στα καύσιμα: Η βενζίνη μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2,5 ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιγαντώνεται το πρόβλημα με το κόστος των καυσίμων στην χώρα. Η αμόλυβδη έχει «σκαρφαλώσει» στα νησιά ήδη στα 2 ευρώ το λίτρο και η μέση τιμή πώλησης διαμορφώνεται στα 1,642 ευρώ ανά λίτρο και για το ντίζελ κίνησης στο 1,414 ευρώ ανά λίτρο.

Το καλοκαίρι θα είναι θερμότερο και ακριβότερο για όλους σε ότι αφορά τα καύσιμα κίνησης. Ήδη οι βενζινοπώλες μιλούν ακόμα και για αύξηση των τιμών στα 2,5 ευρώ το λίτρο (!) γεγονός που θα σημάνει ιστορικά τη μεγαλύτερη τιμή πώλησης βενζίνης.

Απίστευτα ποσά! Ρεκόρ ακρίβειας σπάει η Ελλάδα στα καύσιμα

Τα προβλήματα είναι ορατά στα νησιά και ιδιαίτερα στις ανοχύρωτες από πλευράς ελέγχων Κυκλάδες. Εχθές μόλις ο βουλευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες και τέως υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης ανήρτησε φωτογραφία στα social media με την τιμή πώλησης της βενζίνης στην Αμοργό να φθάνει στα 2 ευρώ/λίτρο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του protothema.gr το πρόβλημα θα ενταθεί, ιδιαίτερα λόγω τις έλλειψης ελέγχου σε Κυκλάδες, Κρήτη και Επτάνησα. Η κυβέρνηση μάλιστα δείχνει αιφνιδιασμένη καθώς μέχρι τώρα είχε την τύχη να μην αντιμετωπίσει διεθνή κρίση στα πετρελαιοειδή και δεν θεώρησε αναγκαίο να θωρακίσει πολλές περιοχές από τέτοιους κινδύνους αισχροκέρδειας.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X