Ελλάδα

Eretiki ιστορία με πρωταγωνιστή φοιτητή του Κ. Ζουράρι

Eretiki ιστορία με πρωταγωνιστή φοιτητή του Κ. Ζουράρι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο διακριθείς φοιτητής του καθηγητή Κ. Ζουράρι επισκέπτεται οίκο με κόκκινο φανάρι…

                          Πρόλογος…

Ο σηματοδότης ερυθρός, τον οποίον σέβονται άπαντες, καθότι γνωρίζουν ότι ποτέ δεν γίνεται πράσινος. Οι μύστες στέκονται πάντοτε για λίγο μπροστά του έως ότου το ανόητο της ενοχής, νικηθεί από το αυτονόητο της ανοχής..

Θύραθεν, υπηρέτρια γραία, καχύποπτη, υπερόπτης, καπνίστρια προκλητική και αναιδής. Εν γένει σκληρή και βαριά, έχουσα στην αριστεράν  παρειάν υπερμεγέθη σπίλον, τον οποίον κοσμεί μαύρη θρίξ. Αποκαλείται κατά το κοινώς λεγόμενον ΄΄Τσατσά΄΄. Μηδέποτε χορεύουσα τον γνωστόν ρυθμόν, ούτε καν ακούσασα έστω επ΄ολίγον την ορχήστρα  του Πέρεζ Μπράντο! 

Συνολικά αντιπαθής , βγαλμένη ως από διήγημα του Παπαδιαμάντη. Γεννημένη φόνισσα! Αντικρύζοντάς την μένουμε με την εντύπωση ότι ζούμε ως εκ θαύματος! Επειδή πλέον δεν είμεθα βρέφη. Έχουσα πλησίον της χωλόν κύνα μεψυλάκα! Όστις παρακολουθεί με καχυποψίαν τους επισκέπτας, οι οποίοι  ανά πάσαν στιγμήν κινδυνεύουν να καταλήξουν κοινόδηκτοι. Αποφεύγοντας μετά μεγίστης σπουδής τας συμπληγάδας εισερχόμαστε βραδέως, αλλά αποφασιστικώς στα ενδότερα των έσω…

                       Επί του θέματος…

Οίκος κλασσικός, εννοείτε ετοιμόρροπος, ανεγερθείς κατά τους… κλασσικούς χρόνους. Διασωθείς περιέργως από τους τελευταίους τεκτονικούς σεισμούς. Αντιστεκόμενος σθεναρά από τους τοπικούς κλινικούς παρ΄όλο το ελάχιστο επικεντρικό βάθος…

Ατμόσφαιρα απορρέουσα εκ της ιστορικής φράσεως Έλληνος προπονητού, άρρηκτα  συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο και το υπάρχων κράτος. Εν κατακλείδι βρισκόμαστε κυριολεκτικά σε κράτος εν Κράτει…Όθεν κατά την ρήσην αξιοπρεπούς κυριλέ τηλεπαρουσιαστή…΄΄ Μπορντέλο΄΄!

Σπερματοδέκτης νεαρά, νεαρότατη! Ύπαρξης, αυτοπροσδιορισθείσα ως αλλοδαπή- αλλογενής, ιαπετικής φυλής. Ενδυμασία χορεύτριας Επιδαύριας παράστασης, αχειρίδωτη σε λευκή απόχρωση. Θήλυ καλλίπυγο, εν γένει ευσταλές. Κόμη ξανθοτάτη, βοστρυχωτή, ελαφρά τεχνητά κεχρωσμένη.

 Λειοτριχία σχεδόν φυσική. Όψη μειδιούσα, ολίγον ρυγχοειδής, απολήγουσα σε ρίνα οξεία μεν, αλλά κομψή  ωσάν Αρχαιοελληνικής προελεύσεως. Κοσμούμενη από αραιάς εφηλίδας. Αν ζούσε πριν από τρείς χιλιετίες θα ημπορούσε κατοικοεδρεύουσα εν Κορίνθω να φέρει το όνομα Λαίς! Βλέμμα ολίγον πονηρόν, ολίγον αφελές. Σαρξ πάλλευκη, καθαρή. Κορμός μέτριου  μήκους, λεπτός, αθλητικός.

 Μαστοί χυμώδεις στητοί πάλλευκοι με κατσικίσιας  θηλάς! Θυμίζοντάς την εν μεταλλικό κυτίο απεικονιζομένην πάλαι ποτέ μικράν Ολλανδέζα, την οποίαν ως μειράκια εθηλάζαμεν ιεροκρυφίως… Γλουτοί εξαιρετικής γράμμωσης και καμπυλότητας, προσομοιάζοντας με τα καπούλια άκερκης αντιλόπης, άριστα εναρμονισμένοι με τους μηρούς και τον κορμό. Ομφαλός διαπερασμένος με απαστράπτον μικρό κόσμημα υαλώδους δομής. Αυχένας διακοσμημένος με κομψή μονόχρωμη δερματοστιξία.

Ηρώτησεν  χαμηλοφώνως… – Να χαμηλώσω φώτα; – Όχι βέβαια θα ήταν καταστροφή!

Υπάκουη, πρόσχαρη, ελευθεριάζουσα, θωπεύουσα, ασπάζουσα, λείχουσα, θηλάζουσα, ψαύουσα. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το όσχεο, το οποίο περιέκλεισε στις παλάμες της, ωσάν να υπολόγισε το βάρος του περιεχομένου. Ταυτόχρονα, εξεγυμνώθη αργά και σταθερά. Αρχικά απεκαλύφθησαν  τα δαψίλεια κάλλη! Οι εφηβικών μεν αλλά…Φελινικών διαστάσεων και σφρίγους μαστοί. Μετά όταν το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο εσώρουχο των γεννητικών της οργάνων. Κοντοστάθηκε ρωτώντας άδολα αν ήταν σωστό να αφαιρεθεί και αυτό τόσο ενωρίς.

Αντιπαρήλθαμε της διστακτικότητας του θήλεος αφαιρώντας το μουρμουρίζοντας…΄΄ Άμα δε το χιτώνι  εκδυομένω, εκδύεται και την αιδώ η γυνή΄΄.

Αιδοίο ανεπίσειον, χαριτωμένο, τρυφερό. Από το σύνολο της ενδυμασίας της, τελευταίους αφαιρέσαμε τους 10ποντους κοθόρνους. Το θήλυ κείτονταν σε κατάκλιση επί της κοινοβωμίας, εντελώς γυμνό, με τα σκέλη περιπλεγμένα  δίπλα στα ατάκτως ερριμένα καλλιτεχνικά ενδύματα.

Ανέπνεε, παρατηρώντας το ομοιάζον με φρυκτωρία υπερδιεγερμένο και υπερδιογκωμένο μόριο, ευρισκόμενο σε υπερστύση  τοσούτο σκληρόν δε, ώστε τοποθετώντας το στις ράγες του μετρό, εάν αυτό δεν εξετροχιάζετο, τότε οι επιβαίνοντες θα αιφνιδιάζονταν καθώς θα τους ταρακουνούσε ένα ρυθμικό… Γκούπ- Γκούπ… Γκούπ-Γκούπ…

Μετά, με λάγνες και ηδυπαθείς και επιδέξιες κινήσεις εφάρμοσε την περικαυλίδα σεβόμενη την ευαισθησία της ακροβυστίας. Απομακρύναμε τον καλλιτεχνικό ρουχισμό εναποθέτοντάς τον δίπλα.

Ξεγυμνώνοντας τη νεαρά κάτω από το μελιχρό φως, η αύρα της  οι κινήσεις της, το σμιλεμένο σώμα της, έφερε στο νου την αχλή των παιδικών παραμυθιών, όπου ο ήρωας κατακτά έναν- έναν και σιγά- σιγά τους στόχους του. Ανοιχτόχρωμη, βγαλμένη από εικόνες των View Masters! Από το περιοδικό ΄΄Χτυποκάρδι΄΄ του 60! Από το κινηματογραφικό έργο ΄΄Λιάνα το κορίτσι της ζούγκλας΄΄.Εν κατακλείδι ακόμη και ένας αφιλόκαλος δεν θα έμενε αδιάφορος από το θέαμα!

Επί χρήμασιν! 

Συνελόντι ειπείν…Μετά από αβρή ερωτική κλινοπάλη, την εστρώσαμεν χαμαί επί της σινδόνης  και της αλλάξαμεν τον αδόξαστον!

Το σώμα της σε θέση πρηνή, χόρδιζε τον αέρα. Το έγχος εισερχόταν στον κόλπο της καλλονής και καθώς αυτό διέστελλε τα χείλη του, ο διπλανός αφεδρών  μας εχαιρετούσεν χαρούμενα διαστελλοσυστελλόμενος!

Ηδονή εκ βαθέων αναβαίνουσα, ανερχομένη, ως μύρο, ως μελωδία, ως καλοκαιρινή νυκτερινή αύρα! Το διεγερμένο ορμέφυτο  ευρισκόμενον ως εις την αντιπολίτευσιν, απαλλαγμένο από τας προηγουμένας κυβερνητικάς ευθύνας… (Οι οποίες βαρύνουν πλέον  το νέο εκλεγέν κυβερνητικόν σχήμα που μοιραία πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν και αναφροδισίαν…) Βρισκόταν τοσούτο μάλλον σε πλήρη κορύφωση! Ωσάν  σε κορυφή νεροτσουλήθρας με αναπόφευκτη κατάληξη την ακατάσχετη ολίσθηση. Γλυκιά σαν μέλι, με κατάληξη την παραγωγή βασιλικού πολτού! Τέλος πράξης… πλήρης ιλασμός! Οι ανάσες επιτέλους  εν καταλλαγή… Εκδεδιητημένος αλλά συνάμα άσμενος πλέον ο σύγχρονος homo sapiens του Ολόκαινου!

                                  Επίλογος…

Όταν ολοκληρώνεται η γενετήσια πράξη, σε θέση πρηνή αφαιρώντας το σύμπλεγμα περικαυλίδας και μορίου  προβλέπουμε προς ποια κατεύθυνση το θήλυ θα γείρει το σώμα του (δεξιά ή αριστερά ). Ως οι αθλήτριες άλματος εις μήκος, όταν προσγειώνονται στο σκάμμα. 

Αιφνιδίως η κίνηση γίνεται προς τα αριστερά, καθότι οι κόθορνοι ήταν στην αριστερή πλευρά της κλίνης. 

Η πρόβλεψη ήταν λανθασμένη, καθότι το θήλυ τραβήχτηκε προς την δεξιά αυτής. Τότε το σπέρμα άρχισε να ρέει κατακυλείον εκ της περικαυλίδος. Κατόπιν αφού εσχημάτησεν μικρόν ρυάκιον ενώτυσεν την  σινδόνην! Ήτις αφού πεταχτεί και ξεχαστεί σε κάποιο ερμάριο…Αν έχει καλήν απεικονιστικήν εφαρμογήν, ίσως λατρευτεί κάποτε ως ιερά Σινδόνη από τους θρησκευόμενους του μέλλοντος. 

Αφού ετοποθέτησεν τα ερωτικά κατάλοιπα   στον παρακείμενο αποθέτη και μετά τα αμοιβαία συγχαρητήρια τον ηρώτησε…

  Εσύ όταν κάνεις σeξ ντεν χαμηλώνεις φώτα;

 – Όταν  συνευρίσκεσαι με αρχαίες θεές δεν ισχύει το… ΄΄Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία΄΄

– Ντέν καταλαβαίνω ντεν μιλάω καλά Ελληνικά΄΄

– Δεν είναι ακριβώς Ελληνικά, είναι Αρχαία Ελληνικά΄΄

 – Κατάλαβα λατρεύεις πολλούς θεούς΄΄

 -Λατρεύω όλες τις θεές! Αμήν…

Υ.Γ. 

 Δεν κατέστη δυνατόν να γνωστοποιηθεί  καθάπερ το ακριβές αντίτιμόν της αισχράς, πλην όμως απολαυστικής αυτής πράξεως!

Φράνκ

Eretikes ιστορίες για την παραλία…    Το αθάνατο νερό!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X