Ελλάδα

Η τιτανομαχία Αλέξη-Κυριάκου και οι φούσκες Βερναρδάκη

Η τιτανομαχία Αλέξη-Κυριάκου και οι φούσκες Βερναρδάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με το μπαρντόν κύριε Βερναρδάκη μου που θα έλεγε και ο Τσιφόρος. Σαν να μην μας τα λέτε πολύ καλά ή για να λέμε την πάσα αλήθεια σαν να μην κάνετε όσα πρέπει για να βγουν αληθινά όσα μας είπατε σε συνέντευξη σε ραδιόφωνο.

Είπατε με στόμφο ότι “οι επόμενες εκλογές θα είναι εκλογές Τσίπρα-Μητσοτάκη, Δεξιάς-Αριστεράς, το εκλογικό δίλημμα θα προσωποποιηθεί” και προσθέσατε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές πιθανότητες να είναι πρώτο κόμμα.»

Τα πιστεύετε αυτά που είπατε ή αμολάτε την παρόλα και όποιον πάρει στο σταυρό. Γιατί κύριε Βερναρδάκη μου αν οι εκλογές είναι ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη θα τις χάσετε πανηγυρικά. «Τί δεν καταλαβαίνετε;» θα πω χρησιμοποιώντας μία φράση σας στη συνέντευξη. Οπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις ο Κυριάκος υπερέχει του Αλέξη στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός.

Τί; Θα μου πείτε ότι οι δημοσκοπήσεις κάνουν λάθος; Μαζί σας κι΄ εγώ. Οι δημοσκόποι έχασαν και τα αβγά και τα πασχάλια. Θα μπορούσατε να μου πείτε ότι ο Αλέξης υπερέχει του Κυριάκου και απόδειξη ο φόβος του να πάει σε ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό. Σωστό θα πω κι΄εγώ και θα συμφωνήσω μαζί σας για να μη γράφουμε χιλιάδες λέξεις και ταλαιπωρούμε τους αναγνώστες.

Αλλά κύριε Βερναρδάκη μου αν το έβαλε στα πόδια ο Κυριάκος όταν ο Αλέξης του πέταξε το γάντι, εσείς γιατί το ξεχάσατε αυτό; Γιατί δεν το λέτε ανά πάσα στιγμή στη Βουλή, στα τηλεπαράθυρα, στα ραδιόφωνα, σε γάμους και σε πανηγύρεις πηγαίνοντας από χωρίου εις χωρίον; Ε, γιατί κύριε Βερναρδάκη μου; Γιατί δεν το πιστεύετε ή μήπως γιατί βήχετε στην επικοινωνία;

Διαλέξτε και πάρτε κύριε Βερναρδάκη μου. Οποιο κι΄ από τα δύο κι΄ αν συμβαίνει, αν συνεχίσετε όπως πάτε, τότε να μην ελπίζετε και πολύ ότι θα κερδίσετε τις εκλογές. Τις θέλετε; Τότε βομβαρδίστε τον Κυριάκο κύριε Βερναρδάκη μου και αναδείξτε ότι θεωρείτε αδυναμία. Αλλιώς οι δημοσκοπήσεις θα επιβεβαιωθούν κύριε Βερναρδάκη μου και θα αποδειχτεί ότι μας λέτε φούσκες επικοινωνιακές…

Ο Προβοκάτορας

Ο Πανούσης, ο Αλέξης, οι κότες, τα κοτσίφια και οι αϊτοί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X