Media

Γη της Ελιάς: Τρίτος γύρος χωρίς Μυρτάλη και Αλέξη

Γη της Ελιάς: Τρίτος γύρος χωρίς Μυρτάλη και Αλέξη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και τρίτο κύκλο θα έχει η δραματική σειρά του Mega Γη της Ελιάς. Την αποκάλυψη έκανε πριν μερικές μέρες  ο Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το ζευγάρι Ιουλία – Στάθης στη Γη της Ελιάς, λέγοντάς του: «Ο κόσμος σας θέλει μαζί. Πιστεύεις ότι η Βάνα Δημητρίου θα σας αφήσει έτσι; Είναι Γενάρης, θα φτάσουμε τέλος Ιουνίου έτσι; Τόσο καλά θα πρέπει να περνάτε εσείς οι δύο;».

Π.ΤΣ.: Έχουμε κι άλλη σεζόν.

Ε.Μ.: Αυτό είναι κάτι που το ακούω εκτός τηλεόρασης, αλλά εντός τηλεόρασης είσαι ο πρώτος που μου το λέει. Και μου αρέσει που το ακούω. Δεν μου το έχει πει κάποιος επίσημα.

Π.ΤΣ.: Ναι, έχουμε τρίτη σεζόν.

Ε.Μ.: Έχουμε τρίτη σεζόν! Ορίστε, να το σπόιλερ.

Μυρτάλη και Αλέξης αποχαιρετούν την Γη της Ελιάς

Μέχρι όμως τότε, θα έχουμε δει να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στην Γη της Ελιάς κι ένα από αυτά είναι να αποχωρούν δύο εκ των πρωταγωνιστών. Ο λόγος για την Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου) και του Αλέξη (Αλέξανδρος Σκουρλέτης) οι οποίοι πέρα από συνεργάτες είναι και ζευγάρι και μάλιστα συγκατοικούν.

Ωστόσο, λόγω των γυρισμάτων της σειράς τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, οι περισσότεροι ηθοποιοί έμεναν μόνιμα εκεί για αυτό και πολλοί δοκίμασαν αμέσως τη συγκατοίκηση.

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ της RealLife και της Νίκης Κώτσου, η Αφροδίτη Λιάντου θεωρεί πως έπειτα από δύο χρόνια καλό θα είναι να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα για αυτό και αποφάσισε όπως φαίνεται να μη συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» και να καταπιαστεί επαγγελματικά με καινούργια για την ίδια αντικείμενα. Παράλληλα θέλει να επιστρέψει και στη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχει πάρει την ίδια απόφαση, ενώ στόχος του ζευγαριού είναι οι επόμενες δουλειές να τους αφήνουν, όσο γίνεται περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να χαρούν και πράγματα που τους είχαν λείψει καιρό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X