Ελλάδα

Καμμένος: Αυτοί που έριξαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα προσπαθήσουν να ρίξουν τον Πρωθυπουργό

Καμμένος: Αυτοί που έριξαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα προσπαθήσουν να ρίξουν τον Πρωθυπουργό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για όλους και για όλα μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Κάμμένος.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι πρέπει να απαλλαχθεί από τα βαρίδια που έχει στο κόμμα του έτσι ώστε να το κάνει ένα πραγματικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. «Ο Τσίπρας ήταν ένας πολύ καλός πρωθυπουργός και είχαμε πολύ καλή συνεργασία», είπε ωστόσο επεσήμανε ότι το μεγάλο του λάθος ήταν η συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είναι ο γιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ότι αυτοί που έριξαν τον πατέρα του θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και με αυτόν. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι είναι καραμανλικός.

Αναφορικά με την αποχώρησή του από την κυβέρνηση είπε ότι δεν είχε νόημα διότι αυτοί που είχαν αποφασίσει να τον «προδώσουν» το είχαν κανονίσει από πιο πριν και ούτος ή άλλος δεν θα είχε την κοινοβουλευτική δύναμη να ρίξει την κυβέρνηση και τελικά προτίμησε να παραμείνει και να παλέψει κοινοβουλευτικά μήπως και καταφέρει να «ρίξει» τη συμφωνία.

Μου έλεγαν και ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας πως  τα Σκόπια δεν θα τηρούσαν τη Συμφωνία και δεν θα φτάναμε στην υπογραφή. Αλλά τελικά και στην υπογραφή φτάσαμε και τα Σκόπια δεν τηρούν την Συμφωνία, γι αυτό το λόγο λέω πως είναι μια άκυρη συμφωνία» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος και συμπλήρωσε: «Εγώ έφυγα από την πολιτική σκηνή μετά την υπογραφή της Συμφωνίας και οι Μακεδονομάχοι τελικά την τίμησαν. Η συμφωνία μου με τον Τσίπρα έγινε πάνω στην κρίση. Ο Τσίπρας ήταν Αριστερός αλλά δεν ήταν ΠΑΣΟΚ. Τηρήσαμε όλα όσα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή εκτός από τις Πρέσπες».

Δείτε ακόμη:

Καμμένος: Ο Ηλιάκης δολοφονήθηκε από τον Τούρκο πιλότο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X