Ελλάδα

Κρήτη: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία και βιασμό στον 27χρονο

Κρήτη: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία και βιασμό στον 27χρονο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κρήτη: Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο 27χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον.

Ο Εισαγγελέας τού απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της παράνομης οπλοκατοχής και στην συνέχεια μέσω του δικηγόρου του, ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων την ερχόμενη Παρασκευή.

Αμέσως μετά οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, σύμφωνα με το cretapost.gr.

https://www.facebook.com/Flashnews.gr/videos/1850446661724607/

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα

Όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σήμερα, ο 27χρονος δράστης βίασε την 60χρονη γυναίκα στη σπηλιά όπου εντοπίστηκε νεκρή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης, κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, κατά το cretapost.gr, ο 27χρονος δράστης, το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου, συνάντησε την 60χρονη πεζή κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει, την άφησε αναίσθητη, στη συνέχεια την έβαλε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του και την μετέφερε στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου και την βίασε.

https://www.facebook.com/Flashnews.gr/videos/2429846130631129/

Άγνωστο αν ήταν ζωντανή την ώρα του βιασμού

Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί πάντως αν την ώρα που ο 27χρονος βίαζε την Αμερικανίδα βιολόγου η ίδια ήταν εν ζωή ή όχι.

Ο ίδιος, κατά την ομολογία του ανέφερε πως ήταν αναίσθητη δεν ήξερε αν ήταν νεκρή.

Παράλληλα, υπάρχει κι ένα ερώτημα με τον τρόπο που πέθανε η 60χρονη επιστήμονας καθώς ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η αιτία του θανάτου της που είναι ασφυξία προήλθε από τον ίδιο τον δράστη ή από τα σπασμένα πλευρά που είχε κατά τα χτυπήματα.

Εξάλλου, το ίδιο το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει πως το σώμα της άτυχης 60χρονης έφερε πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, το πρόσωπο καθώς και κακώσεις στα χέρια.

Πηγή: cretapost.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X