Ελλάδα

Νέα “σφαγή” και… ξεφτίλα για τον Νίκο Γεωργιάδη

Νέα “σφαγή” και… ξεφτίλα  για τον Νίκο Γεωργιάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζουν να “σφάζονται”  (ορισμένοι δε να ξεφτιλίζονται)  για τον Νίκο Γεωργιάδη.“Μπορεί η ερωτική επιθυμία για έναν δεκαπεντάχρονο να θεωρείται παιδεραστία “  αναρωτήθηκε στο προχθεσινό του άρθρο ο αρθρογράφος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Τάκης θεοδωρόπουλος, σε μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ  Νίκου Γεωργιάδη o οποίος καταδικάστηκε πρωτοδίκως για παιδεραστία.

Το άρθρο αυτό έκανε τέτοια αρνητική εντύπωση  όπου όλο το Σαββατοκύριακο τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης σχολίαζαν τις απόψεις του αρθρογράφου αλλά και την επιλογή της εφημερίδας να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο στην υπόθεση της καταδίκης για παιδεραστία του Νίκου Γεωργιάδη.

Το πιο εντυπωσιακό της ιστορίας όμως είναι ότι ο Τάκης Θεοδωρόπουλος στο άρθρο του επικαλέστηκε τις νομικές γνώσεις του στελέχους της «Δράσης»   Αντύπα Καρίπογλου, προκειμένου να πείσει τους αναγνώστες ότι δεν πρόκειται για παιδεραστία καθώς   δεν τρέχει και τίποτα εάν κάποιος «πάει» με άνω των… 14  ετών παιδί.

Και εδώ ξεκινάει η έκπληξη . Ο Αντύπας Καρίπογλου  έστειλε επιστολή στον Θεοδώροπουλο. Του ζητούσε να ανασκευάσει τα όσα έγραφε γι αυτό αλλά ο αρθρογράφος δεν το έπραξε.

Οργισμένος λίγο αργότερα ο γνωστός δικηγόρος  ανέβασε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης την δική του απάντηση. Και ιδού τι έγραψε:

«Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος έγραψε ένα φαιδρό άρθρο στην Καθημερινή, στο οποίο με εμφανίζει να λέω πράγματα που ποτέ δεν είπα. Δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, αλλά αυτό δεν τον δικαιολογεί. Αν θέλει να επικαλείται κάποιους για να στηρίξει τις μαλακίες που λέει, τουλάχιστον ας διαβάζει πρώτα τι είπαν αυτοί οι κάποιοι. Ζήτησα δημοσίως εδώ και ώρες, να ανασκευάσει. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Εγώ αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γι’ αυτά που λέω. Δεν αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτά που κατάλαβε ο Θεοδωρόπουλος. Δεν με πειράζει να με βρίζουν κάφροι.

Δεν με πειράζει να με βρίζουν αυτοί που δεν κατάλαβαν καν τι έγραψα. Αλλά με πειράζει να με βρίσουν σοβαροί άνθρωποι που θα διαβάσουν στην Καθημερινή ότι είπα τέτοιες ανοησίες. Τις ανοησίες δεν τις είπα εγώ, ο Τάκης της είπε και τις απέδωσε σε μένα. Το γονατογράφημά του κυκλοφορεί και δεν είναι δυνατόν να πηγαίνω κάτω από κάθε δημοσίευση να δίνω εξηγήσεις, τις περισσότερες δεν τις βλέπω καν. Γι’ αυτό παρακαλώ τους φίλους μου να μπουν στον κόπο να κοινοποιήσουν αυτήν την δημοσίευση και να την βάζουν ως σχόλιο όπου εμφανίζεται αυτή η μαλακία.

Βορίδης προβοκάρει Μητσοτάκη και Αυγενάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X