Ελλάδα

Περί “σταλινικών εκκαθαρίσεων” στο ΣΥΡΙΖΑ…

Περί “σταλινικών εκκαθαρίσεων” στο ΣΥΡΙΖΑ…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την εποχή της κατοχής της κυβερνητικής εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ, ορισμένα καλόπαιδα του δημοσιογραφικού και εκδοτικού χώρου, ήταν πολύ φανατικοί υποστηρικτές και επιπλέον προνομιακοί αποδέκτες πληροφοριών και ειδήσεων.

Τον τελευταίο καιρό στα μέσα που εργάζονται και εκδίδουν, άρχισε να παρατηρείται κάποια διάθεση (όχι κριτικής) αλλά επικριτικής προσέγγισης των θεμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μέχρι εδώ θα έλεγε κανείς πως είναι ακόμα και υποχρέωση, του δημοσιογράφου και του μέσου, να κριτικάρει ακόμα και να επικρίνει, τα κακώς κείμενα κατά την αντίληψη και άποψή του.

Ομως, ξέρετε στο δημοσιογραφικό λόγο υπάρχουν λεπτές γραμμές οι οποίες φανερώνουν αν κάποιος έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα. Και το πρώτο δείγμα στην περίπτωση που αναφερόμαστε είναι ο χαρακτηρισμός «σταλινικές εκκαθαρίσεις» ή «σταλινικού τύπου εσωκομματικές εκκαθαρίσεις» σε πολύ πρόσφατο άρθρο.

Προς ΣΥΡΙΖΑίους ηγήτορες. Οταν έχετε τέτοιους φίλους, θα ψάχνετε τι έφταιξε πάλι στις σχέσεις με Μέσα Ενημέρωσης. Καλό προβληματισμό…

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Και ένα ερώτημα για τον Πάνο Σκουρλέτη. Επειδή είναι πρόδηλη η προσπάθεια του αρθρογράφου να τον στηρίξει (κάποιοι κακεντρεχείς θα έλεγαν ότι είναι βαλτός από το γραμματέα), καταδικάζει ή όχι τέτοιες αναφορές; Αν ναι ας τολμήσει να το αποδοκιμάσει με δηλώσεις του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X