Ελλάδα

“Πόλεμος” στο ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Σκουρλέτη

“Πόλεμος” στο ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Σκουρλέτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όσο και εάν φαίνεται περίεργο στον ΣΥΡΙΖΑ μαίνεται ο εσωκομματικός πόλεμος εν όψη του συνεδρίου που θα γίνει στο τέλος του χρόνου.
Ζητούμενο την συγκεκριμένη στιγμή είναι το ποιος θα αντικαταστήσει τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος όπως φαίνεται θα πληρώσει την νύφη για την εκλογική ήττα στις εθνικές εκλογές.
Οι πληροφορίες λένε ότι δυο είναι τα πρόσωπα που παίζουν δυνατά για τη θέση γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη .
Η μια είναι η Ολγα Γεροβασίλη η οποία όλο το τελευταίο διάστημα βρίσκεται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα προφυλάσσοντας τον από τις κακοτοπιές. Γι αυτό μάλιστα οι άσπονδοι φίλοι της Ολγας της έχουν δώσει το παρατσούκλι «μανούλα».
Η υποψηφιότητα της Ολγας Γεροβασίλη συναντά τις αντιδράσεις των κομματικών στελεχών, καθώς θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στους ανθρώπους που προέρχονται   από τον σκληρό πυρήνα του 3 τοις εκατό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επιθυμεί το άνευ όρων άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνικά.
Το δεύτερο δεύτερο όνομα που ακούγεται είναι του Νάσου Ηλιόπουλου. Οι αντιδράσεις γι αυτή την υποψηφιότητα είναι λιγότερο αρνητικές απ όλες τις τάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς θεωρούν ότι το νεαρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ισορροπήσει καλύτερα μέσα στο κόμμα παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Ο χρόνος θα δείξει φυσικά αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκτήσει τελικά γυναίκα ή τριαντάρη γραμματέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X