Ελλάδα

Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε το μάζεμα των ελιών για να πάει στο συνέδριο

Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε το μάζεμα των ελιών για να πάει στο συνέδριο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι φίλοι της την βρίσκουν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στην κωμόπολη Λιβανάτες της Φθιώτιδας, να ασχολείται με το μάζεμα των ελιών που ανήκουν στην οικογένειά της, τέτοια εποχή.

Εμπλέκεται μάλιστα σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Ωστόσο αυτές τις μέρες έκανε ένα μικρό διάλειμμα και κατέβηκε οδικώς στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στις εργασίας του εκτάκτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας η Τόνια Αντωνίου

Ο λόγος για την πρώην βουλευτή Φθιώτιδας του κινήματος Τόνια Αντωνίου που ασχολείται εδώ και χρόνια με τις συγκεκριμένες αγροτικές εργασίες. Ωστόσο δεν ξεχνάει και τις δραστηριότητες του κόμματος ιδίως όταν συγκαλείται το ανώτατο όργανό του πάλαι ποτέ ισχυρού κόμματος.

Να θυμίσουμε ότι είχε εκλεγεί βουλευτής Φθιώτιδας τρεις συνεχόμενες φορές από το 2004 έως και το 2012, αλλά όπως λέει η ίδια «πάντα ήμουν πρώτα αγρότισσα. Έχω μεγαλώσει με τη γη, έμαθα να την αγαπώ και να τη σέβομαι».

Υπενθυμίζεται, ότι ήταν μία από τις τρεις μοιραίες γυναίκες του Γιώργου Παπανδρέου που έβαλαν τέλος στην πρωθυπουργία του.

Ειδικότερα, η Μιλένα Αποστολάκη  δηλαδή ήταν εκείνη που έριξε την πρώτη πιστολιά, ενώ στη συνέχεια η Εύα Καϊλή και η Τόνια Αντωνίου προειδοποίησαν ανοιχτά τον Παπανδρέου,  πιέζοντας τον να φύγει, εάν δεν θέλει να τον ρίξουν.

Οι τρεις αυτές αρκούσαν άλλωστε,  για να φτάσει η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ στους 150. Και μετά χρειαζόταν απλώς άλλος ένας για να τραβήξει το καλώδιο. Δεν φαινόταν πλέον καθόλου δύσκολο.

Οι συγκεκριμένες γυναίκες διατηρούσαν στενή πολιτική σχέση με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Να θυμηθούμε ότι κυβέρνηση «σωτηρίας» ζητούσε και η Βάσω Παπανδρέου και η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και οι ΛοβέρδοςΣκανδαλίδηςΑλευράςΒουδούρης και μερικοί ακόμα.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρά λόγια εναντίον του εκλεγμένου πρωθυπουργού τους,  τον οποίο αντικατέστησαν σύντομα με ένα μη εκλεγμένο, τον επιφανή τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο.

Δείτε ακόμη:

Από σήμερα οι αιτήσεις 59 προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ για το Θριάσιο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X