Ελλάδα

Σε δυσμένεια το πουλέν του Μητσοτάκη και του ΣΕΒ

Σε δυσμένεια το πουλέν του Μητσοτάκη και του ΣΕΒ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θαμπώνει το άστρο του υφυπουργού παρά τω  πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτζου, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης  να του πάρει από τις αρμοδιότητες του  τον συντονισμό των υπουργείων  και να τον δώσει στον ανιψιό του Διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο eretikos εδώ και καιρό είχε ενημερώσει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 40χρονο τεχνοκράτη, που παρουσιάστηκε ως το απόλυτο πουλέν και σήμερα μένει στην πραγματικότητα χωρίς αντικείμενο.

Οι διαρροές  από το Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι ο υπεύθυνος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου δεν έκανε όσο καλά έπρεπε την δουλειά του με αποτέλεσμα να δυσαρεστήσει τον πρωθυπουργό.

Οι πληροφορίες πάντως  επιμένουν  ότι ο Άκης Σκέρτζος δέθηκε επιθέσεις και εκ των έσω ,  – και  από διάφορα κέντρα- καθώς πλέον  στο Μαξίμου έχει ξεσπάσει εμφύλιος για το ποία άποψη θα κυριαρχήσει  ….  Είναι αυτό που λένε μπλέξαν οι γραμμές μας…

Και να μην ξεχνάμε ότι ο Ακης Σκέρτζος είναι ο άνθρωπος του ΣΕΒ (ήταν γενικός διευθυντής προηγουμένως) και βρέθηκε στο Μαξίμου ύστερα από πρόταση του προέδρου Θεόδωρου Φέσσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X