Ελλάδα

Σπίτι… πεντακάθαρο σε ακριβώς μισή ώρα! video

Σπίτι… πεντακάθαρο σε ακριβώς μισή ώρα! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φανταστείτε το. Ή μάλλον… θυμηθείτε το, καθώς σε όλους μας έχει συμβεί: Είστε στο σπίτι σας και μαθαίνετε πως περιμένετε… ξαφνικούς επισκέπτες!

Αυτό φυσικά σημαίνει πως έχετε λιγότερο από 30 λεπτά για να τακτοποιήσετε τον χώρο ας. Ο οποίος για… διάφορους λόγους μπορεί και να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο!

Υπάρχει λύση; Και βέβαια!

Κοιτώντας το παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε το ακατάστατο σπίτι σας σε λιγότερο από 30 λεπτά ώστε να δείχνει πεντακάθαρο και πολύ τακτοποιημένο ακόμα και αν εσείς έχετε «κλέψει» λιγάκι στο θέμα καθαριότητας και οργάνωσης.

4 τρόποι για… κουκλί υπνοδωμάτιο με τις κατάλληλες κουρτίνες!

Ευτυχώς που έχετε και ντουλάπες και θα μπορέσετε εκεί να κρύψετε προσωρινά (και μόνο προσωρινά) μερικά πράγματα που συμβάλλουν στην τρομερή ακαταστασία που έχει το σαλόνι και η κουζίνα σας.

Το καθαρό σπίτι… ξεκινά από το μπάνιο

Ξεκινήστε από το μπάνιο, πάρτε ένα κουτί και βάλτε μέσα όλα τα αντικείμενα που προκαλούν ακαταστασία. Όπως λέει και το spirossoulis, βάλτε το κουτί στο ντουλάπι ώστε να το τακτοποιήσετε αργότερα.

Ένας μεγάλος κουβάς ή κάδος θα σας διευκολύνει ώστε να τριγυρίσετε όλο το σπίτι ρίχνοντας εκεί πράγματα που δεν προλαβαίνετε να τακτοποιήσετε άμεσα.

Αλλάξτε την διακόσμηση του σπιτιού σας σε μόλις 10 λεπτά! (pics)

Δείτε πώς να καθαρίσετε το σπίτι σας σε μόλις 30 λεπτά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X