Ελλάδα

Στα χαρακώματα οι κάτοικοι του Αντιρρίου-Δεν θέλουν logistics στην περιοχή

Στα χαρακώματα οι κάτοικοι του Αντιρρίου-Δεν θέλουν logistics στην περιοχή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κεραυνός εν αιθρία ήταν για τους κατοίκους του Αντιρρίου η είδηση ότι το ΤΑΙΠΕΔ σκοπεύει να διαθέσει τους εργοταξιακούς χώρους της γέφυρας για να κατασκευαστούν εγκαταστάσεις logistics.

Ηδη προετοιμάζονται και ζεσταίνουν τις μηχανές για κινητοποιήσεις, ώστε να αποτρέψουν την εγκατάσταση επιχειρηματικής μονάδας, η οποία σε τελική ανάλυση θα πλήξει το Αντίρριο.

Γιατί, όπως εκμυστηρεύονται, η τοποθέτηση κοντέινερ στους εργοταξιακούς χώρους θα υποβαθμίσει την πόλη και τη γύρω περιοχή. Αντιθέτως, η κατασκευή για παράδειγμα ξενοδοχειακής μονάδας, όχι μόνο θα αναβαθμίσει την περιοχή, αλλά θα δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα στις επιχειρήσεις του Αντιρρίου και επιπλέον θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας, οι οποίες χάθηκαν με την κατασκευή της γέφυρας.

Για όλους του προαναφερόμενους λόγους οι κάτοικοι του Αντιρρίου είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά και να αποτρέψουν  το όνειρο και η προσδοκία από τις εργοστασιακούς χώρους να γίνει ο εφιάλτης, που θα  επιτείνει το μαρασμό της πόλης.

Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι τώρα με το νέο αυτοκινητόδρομο η περιοχή της Ναυπακτίας εξελίσσεται σε σημαντικό προορισμό του Σαββατοκύριακου για τους κατοίκους της Αθήνας και η προοπτική αυτή δίνει την ευκαιρία να αξιοποιηθούν οι εργοστασιακοί χώροι προς το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων.

Τέλος, περιμένουν από το Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους και να προσπαθήσουν μαζί τους να αποτρέψουν επιλογές του ΤΑΙΠΕΔ που θα προκαλέσουν ζημιές στην πόλη τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X