Ελλάδα

Το ρόφημα που σας κάνει ταύρους στο κρεβάτι

Το ρόφημα που σας κάνει ταύρους στο κρεβάτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε λίγο βλέπω την κατανάλωση του καφέ να εκτοξεύεται στα ύψη. Γιατί μία καινούρια έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας βρήκε πως είναι το το σούπερ ρόφημα. Και πιο συγκεκριμένα το ρόφημα το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει την αντοχή και την επίδοσή σου στην κρεβατοκάμαρα στα ύψη!

Συγκεκριμένα, η έρευνα καταλήγει ότι οι άνδρες που πίνουν δύο έως τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα ή που καταναλώνουν 85 έως 170 mg καφεΐνης από άλλα ποτά (πχ ενεργειακά) είναι 42% λιγότερο πιθανό να έχουν στυτική δυσλειτουργία από εκείνους που καταναλώνουν έως και 7mg του διεγερτικού ημερησίως.

Εκείνοι που πίνουν τέσσερα έως επτά φλιτζάνια, από την άλλη, έχουν 39% λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη στύση τους. Τα παραπάνω ισχύουν για τους υπέρβαρους, τους παχύσαρκους και τους υπερτασικούς άνδρες. Ομως, δυστυχώς δεν ισχύουν και για εκείνους που πάσχουν από διαβήτη, ο οποίος συχνά προκαλεί προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα.

Τι κάνει λοιπόν τον καφέ σούπερ αποτελεσματικό σε τέτοιες περιπτώσεις;

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το διεγερτικό προκαλεί μια σειρά αντιδράσεων στο σώμα που τελικά αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος. Και το αποτέλεσμα είναι να κάνουν τη στύση πιο καλή, πιο σκληρή και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Τα ραντεβού για καφέ, μόλις απέκτησαν νέο νόημα και μάλιστα πάρα, μα πάρα πολύ ενδιαφέρον. Ολοι στα καφενεία ή αν αν θέλετε στα καφεκοπτεία και μετά…

Οπότε μετά το φάε λάδι κι΄ έλα βράδυ έχουμε πλέον το πιες καφέ κι΄ έλα βράδυ. Μπορεί να μην κάνει ρίμα, αλλά ποιος τα υπολογίζει αυτά μπροστά στην ουσία…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X