Ελλάδα

Τσίπρας: Εξοργιστική η fake αριστεία του Μητσοτάκη – Δικαιώνουν τον έρμο τον Καρανίκα

Τσίπρας: Εξοργιστική η fake αριστεία του Μητσοτάκη – Δικαιώνουν τον έρμο τον Καρανίκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ με αιχμή τους κυβερνητικούς χειρισμούς στα ελληνοτουρκικά και την αστυνομική βία το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό TRT, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία.

Ο τέως Πρωθυπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον διορισμό του Κώστα Πατέρα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και στο θέμα με τον Αντώνη Διαματάρη λέγοντας ότι «δυστυχώς αυτή είναι η παθογένεια του παλαιού πολιτικού συστήματος».

«Είμαι υπέρ της πραγματικής αριστείας, να προχωρούν αυτοί που πραγματικά έχουν τα καλύτερα βιογραφικά και τα περισσότερα προσόντα. Μία ακόμη σημαία του κ. Μητσοτάκη κατέρρευσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα…Το εξοργιστικό είναι το ψέμα και η fake αριστεία. Το εξοργιστικό είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κάλυψε τον κ. Διαματάρη ενώ γνώριζε ότι δεν έχει πτυχίο από το Κολούμπια ανέφερε και συνέχισε λέγοντας ότι «δικαιώνουν τον έρμο τον Καρανίκα, ο οποίος δεν έγινε ούτε υπουργός, ούτε υφυπουργός, ούτε διοικητής – μετακλητός υπάλληλος στο Μαξίμου ήταν».

Δείτε ακόμη:

Ίδρυμα Ωνάση: Συντονιστής στο Εθνικό Σχέδιο μεταμοσχεύσεων ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μόσιαλος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X