Επιλογές

Δραγασάκης κατά Καψή για το Μέγκα

Δραγασάκης κατά Καψή για το Μέγκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί τον Μανώλη Καψή ο Γιάννης Δραγασάκης για ανάρτηση στην οποία τον εμφανίζει να εκβιάζει τις τράπεζες να μην δεχτούν ρυθμίσεις για τα δάνεια του “Μέγκα”, ώστε να κλείσει το κανάλι.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με μία ανάρτηση του Μανώλη Καψή στην οποία γράφει:  «Εγώ από τη συνέντευξη Μαρινάκη συγκρατώ αυτό : “Είχαν βάλει σκοπό ζωής να κλείσει το Μέγκα. Και δεν το ξεχνώ…».

Ακολούθησε απάντηση κάποιου dathanasoglou ο οποίος γράφει:«Ημουν παρών όταν ο Μαρινάκης εκλιπαρούσε τις τράπεζες να εξοφλήσει τα δάνεια και εκείνες αρνούνταν γιατί τους το είχε επιβάλει ο Τσίπρας!

Ο Μανώλης Καψής σπεύδει να διαψεύσει τον dathanasoglou, παρότι ήταν παρόν και είδε τον Μαρινάκη να εκλιπαρεί τις τράπεζες, και γράφει: «Οχι, αλλά όταν οι μέτοχοι του Μέγκα πρότειναν απόλυτα συμφέρουσες για τις τράπεζες λύσεις, πληρωμής των δόσεων του  δανείου, οι Τράπεζες αρνούνταν. Γιατί τους εκβίαζε ο Δραγασάκης με τον Μίμη… Αστο. Ασχολήσου με κάτι που γνωρίζεις.»

Και μετά τη δεύτερη ανάρτηση του Μανώλη Καψή παρενέβη ο Γιάννης Δραγασάκης γράφοντας: κ. Καψή παρακαλώ να αναφέρετε ποιον εκβίαζα, με ποια ιδιότητα & με ποιον τρόπο. Αλλιώς θα ανακαλέσετε άμεσα ή θα κινηθώ, ως οφείλω, για αποκατάσταση της αλήθειας. Γ. Δρ.»

Κι΄εμείς αναμένοντας τον επόμενο γύρο θα αναφωνήσουμε. Καημένη δημοσιογραφία τι σούμελε να πάθεις στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X