Ελλάδα

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Ετοίμαζαν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Ετοίμαζαν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η οργάνωση ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη μεγάλη επιχείριση της αντιτρομοκρατικής σε Χολαργό και Κυψέλη – Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα σε αστυνομικό στόχο ετοίμαζε η «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» θα αναβάθμιζε τα χτυπήματά της και εκτός από το καλάσνικοφ θα χτυπούσε και με εκρηκτικό μηχανισμό.

Το παράξενο είναι ότι στη γιάφκα της βρέθηκαν και υλικά παρασκευής βομβών. Παράλληλα, την ίδια ώρα «ξεσκονίζονται» ηλεκτρονικοί υπολογιστές ενώ στικάκια και κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν γίνονται φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι μέσα στη γιάφκα εντοπίστηκαν φάρος περιπολικού, πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Το μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (9/11) δεδομένο είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ. σημείωσε καταληκτικό χτύπημα στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» η οποία έχει κάνει επιθέσεις στην Πρεσβεία της Γαλλίας, σε διμοιρίες των ΜΑΤ και αλλού, ύστερα από εισβολή σε διαμέρισμα στον Χολαργό.

Στην αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείουν το επόμενο διάστημα η Επαναστατική Αυτοάμυνα να προχωρούσε σε συνδυαστικές βομβιστικές επιθέσεις και επιθέσεις με καλάσνικοφ.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή μεταφέρθηκαν οι δύο άνδρες συλληφθέντες. Κατά την μεταγωγή τους στα δικαστήρια επιτέθηκαν φραστικά κατά των δημοσιογράφων ενώ κατά τη μεταγωγή τους από το ένα κτίριο στο άλλο φώναξαν «Ζήτω η αναρχία, ζήτω η επανάσταση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X