Show Biz

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου καρφώνει την Ζένια Μπονάτσου: «Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου καρφώνει την Ζένια Μπονάτσου: «Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε χθες βράδυ (7/5) η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε στην παρουσιάστρια για πολλές πτυχές της ζωής της, αλλά και τους γονείς της.

Για τις σχέσεις με την αδερφή της, Μάρθα, επεσήμανε: «Δεν τα βρίσκουμε γενικώς με τη Μάρθα. Ποτέ δεν ήμασταν πολύ πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι. Πάντα ήμασταν κοντά, αλλά όχι αυτό που μεγαλώνεις με την αδερφή σου… Είμαστε τελείως αντίθετες».

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εξήγησε πως δεν την στεναχωρεί όλο αυτό και σημείωσε: «Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου νοιάζονται και είναι δίπλα μου. Η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό».

Λίγο αργότερα φρόντισε να διευκρινίσει πως και με τα υπόλοιπα ετεροθαλή αδέρφια της δεν είναι κοντά, κυρίως λόγω απόστασης.

«Καμια φορά νιώθω λίγο μοναξιά. Καμιά φορά ούτε το μπαμπά μου νιώθω ότι έχω… Νιώθω ότι είμαι κάποιες φορές πιο πολύ γονιός εγώ του μπαμπά, παρά ο μπαμπάς δικός μου. Αλλά οκ… και η μαμά μου μόνη της μεγάλωσε», σημείωσε.

«Η Ζένια βγήκε και μίλησε και είπε ότι δεν μιλάει με τον πατέρα μου, ότι δεν έχουν σχέσεις με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επιλέξανε να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Τον στηρίζω γιατί με έχει στηρίξει κι αυτός. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει, εκεί που με έχουν μεγαλώσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, ο πατέρας μου με έχει μεγαλώσει, δεν θα τον άφηνα ποτέ μόνο του. Οπότε, από τη στιγμή που επιλέξανε να μην μιλάνε με τον πατέρα μου, εγώ δεν μπορώ να επιλέξω αυτόν τον δρόμο. Ρώτησέ την ποιος είναι ο λόγος», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

https://www.youtube.com/watch?v=apqdY3138pE

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X