Επιλογές

Κόντρα Ξυδάκη-Βορίδη με μαχαίρια και τσεκούρια…

Κόντρα Ξυδάκη-Βορίδη με μαχαίρια και τσεκούρια…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε σκληρή κόντρα Ξυδάκη-Βορίδη οδήγησαν τα ακροδεξιά αλαλάζοντα κύμβαλα της Νέας Δημοκρατίας, που προσπάθησαν κάποιες φορές να δώσουν τον τόνο στη συζήτηση στη Βουλή για τα Σκόπια. Σε αντίθεση με τους Νίκο Δένδια και Γιώργο Κουμουτσάκο, οι Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης έβγαλαν το χειρότερο εαυτό τους.

Ο δεύτερος στην ομιλία τους έκανε λόγο για κυβέρνηση «εθνικής μειοδοσίας που ξεπούλησε τη Μακεδονία μας». Είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε μόνοι σας στην ιστορία σε αυτό! Καμία εθνική γραμμή, καμία εθνική συναίνεση, καμία εθνική πολιτική! Η δική σας στάση είναι! Θέλατε Μακεδονία σκέτο! Είστε κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας! Και τόσες μέρες η επιχειρηματολογία σας είναι πιο σκοπιανή από τους Σκοπιανούς! Πιο σκοπιανή από τους Σκοπιανούς!».

Το… τσεκούρι του Μάκη Βορίδη σήκωσε ο Νίκος Ξυδάκης και έκανε λόγο για τσεκουροφόρους και επιγόνους δικτατόρων. Η κόντρα ήταν σκληρή σε λέξεις και νοήματα.

«Αυτά που ακούστηκαν στην αίθουσα για εθνικούς μειοδότες είναι ακριβώς αυτά που λένε οι μαχαιροβγάλτες έξω από εδώ, καταφερόμενοι εναντίον της Δημοκρατίας και της Βουλής» ανέφερε ο Ν. Ξυδάκης και συμπλήρωσε:

«Θα πρέπει να ξέρουν αυτοί που τα λένε, οι επίγονοι των δικτατόρων και οι συνεργάτες του νεοφασισμού, ότι το Κοινοβούλιο δεν είναι χασαποταβέρνα της Μάνδρας για να μιλάνε στα ακροατήρια των ακροδεξιών και των ταβερνόβιων. Ζητώ και από τους συναδέλφους της ΝΔ να καταλάβουν τι συμβαίνει εδώ αυτήν τη στιγμή, όταν ομοθυμαδόν καταδικάζουμε τις επιθέσεις και τους εμπρησμούς σε μέλη της Κοινοβούλιου, να καταλάβουν τι σήμα δίνουν στην ελληνική κοινωνία οι απόγονοι των δικτατόρων και οι τσεκουροφόροι».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X