Επιλογές

Ο Θεοδωρικάκος πλήρωσε 1.200 ευρώ για φιλμ στη ΔΕΘ

Ο Θεοδωρικάκος πλήρωσε 1.200 ευρώ για φιλμ στη ΔΕΘ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν το είχε κάνει υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Τι τίτλοι αγανάκτησης από τα σάιτ, τι συζητήσεις και καταγγελίες στα τηλεοπτικά παράθυρα, τι αναθέματα… Τώρα σιωπή και μόνο σιωπή.

Τί έγινε; Να, ο υπουργός Εσωτερικών   Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε και το υπουργείο του πλήρωσε 1.200 ευρώ για να γυριστεί φιλμ 10 ωρών, όπως γνωστοποιεί το documento.gr, που θα προβάλλεται στη ΔΕΘ.

Εγώ προσωπικά δηλώνω ότι αν ο Τάκης Θεοδωρικάκος έκρινε ότι ήταν καλό για την επικοινωνία, καλώ το έκανε. Βλέπετε η επικοινωνία κοστίζει και είναι απαραίτητη. Αλλο τώρα αν οι υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης είχαν μεσάνυχτα από επικοινωνία και βρίσκονταν σε κατάσταση επικοινωνιακής αφασίας (η εμφάνιση στα κανάλια δεν αποτελεί την επικοινωνιακή στρατηγική κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ).

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος και οι υπόλοιποι υπουργοί αντιλαμβάνονται πολύ καλά τη σημασία και την αξία της επικοινωνίας και πληρώνουν αδρά γι΄ αυτήν. Και θα πληρώνουν πάρα πολλά, γιατί βλέπουμε πως παράγουν περισσότερη επικοινωνία απ΄ όση μπορούν να καταναλώσουν οι πολίτες…

Ομως, κύριε Θεοδωρικάκο μου παρότι καλά κάνατε και γυρίσατε το φιλμ, διαπράξατε τρία ολισθήματα. Πρώτον σαν μεγάλο μου φαίνεται το τίμημα των 1.200 ευρώ. Δεύτερον  κάνατε απευθείας ανάθεσε και δεν μας είπατε ποιος πήρε τη δουλειά και τρίτον δεν πληρώσατε από την τσέπη σας. Ισως γι΄ αυτό να είσαστε και λίγο λαρζ, όχι έξτρα λαρζ, η αλήθεια να λέγεται.

Α, και κάτι τελευταίο. Σκηνοθέτη είχατε; Αν ναι να μας πείτε το όνομά του, να δούμε πως θα κρίνει ο Νίκος Μαστοράκης το…έργο. Μην μου πείτε ότι δεν το έχει δει, γιατί ούτε την ταινία του Γαβρά είχε δει, αλλά δεν δίστασε να βγάλει τη μαστοράκειο χολή…

Ο Προβοκάτορας

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X