Επιλογές

Οι αγκαλιές Χαρίτση με περιφερειάρχες προκαλεί οργή στη Νέα Δημοκρατία

Οι αγκαλιές Χαρίτση με περιφερειάρχες προκαλεί οργή στη Νέα Δημοκρατία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έξαλλοι είναι στην ΝΔ με τους περισσότερους δεξιούς περιφερειάρχες καθώς οι περισσότεροι πίνουν νερό στο όνομα του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίστση.

Το γεγονός ότι ο υπουργός γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα από το παρελθόν, όταν δηλαδή μοίραζε τα ΕΣΠΑ στους δήμους και τις περιφέρειες, διευκολύνει  την δουλειά του.

Έτσι στην προχθεσινή συνάντηση που είχε με τα στελέχη της περιφέρειας όχι μόνο υπήρξε καλό κλίμα, αλλά αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης τους οι περισσότεροι περιφερειάρχες έσπευσαν να εκφράσουν τα αισθήματα ευγνωμοσύνης που έχουν για τον υπουργό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός προς  τον υπουργό, αδιαφορώντας  για την στάση της ΝΔ και των υπευθύνων τομεαρχών που έχουν δώσει άλλες εντολές.

Στην Πειραιώς πάντως υπάρχει έντονος εκνευρισμός γι αυτό το σφιχταγκάλιασμα μεταξύ του Αλέξη Χαρίτση και των δεξιών αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης,  καθώς  οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη θεωρούν ότι τα πράγματα περιπλέκονται και στις αυτοδιοικητικές εκλογές το μήνυμα δεν θα είναι ξεκάθαρο….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X