Media

Το μεγάλο κόλπο με το ΚΕΕΛΠΝΟ

Το μεγάλο κόλπο με το ΚΕΕΛΠΝΟ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κομπίνα φαινόταν καλά στημένη στο ΚΕΕΛΠΝΟ όσο το ίδιο κόμμα κυβερνούσε τη χώρα. Μόλις άλλαξε αποκαλύφθηκαν σημεία και τέρατα και μεταξύ άλλων το μοίρασμα χρημάτων σε δικούς μας ανθρώπους για διαφήμιση. Ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με με τα media.

Το κόλπο ήταν απλό στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Δημιουργούσαν έναν ιστότοπο και έκαναν μία αίτηση. Στη συνέχεια κρίνονταν άξιοι και ικανοί να πάρουν ακόμα και 45.000 ευρώ, παρότι είχαν μηδενική επισκεψιμότητα.

Ετσι, όμως, μπορούσαν ακόμα και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας να πάρουν χρήματα να χρηματοδοτήσουν την προεκλογική τους καμπάνια. Την αποκάλυψη κάνει η Κυριακάτικη Kontranews με τον εύγλωττο τίτλο “Εκατομμύρια σε μαϊμού σάιτ από το ΚΕΕΛΠΝΟ” και αναφέρει στην πρώτη σελίδα δύο σκαστές περιπτώσεις, το velonakaiklosti.gr (σε ραφτάδικο παραπέμπει παρά σε σάιτ) και ellinesdimarxoi.gr τα οποία παρά τις μηδενικές επισκεψιμότητες πήραν από 45.000 ευρώ.

Και το πιο ωραίο είναι πως η Δικαιοσύνη, παρά τις καταγγελίες, τις αναφορές, ακόμα και από τον αρμόδιο υπουργό τον Παύλο Πολάκη, δεν προχώρησε γρήγορα στον καταλογισμό ευθυνών και την τιμωρία των υπευθύνων, εφόσον βεβαίως υπάρχουν και χαρακτηριστούν ένοχοι.

Κινούμενη με τη γνωστή ταχύτητα της χελώνας και μία ιδιαίτερη απροθυμία, έχει ουσιαστικά παραπέμψει το ζήτημα στις ελληνικές καλένδες.

Στην Κυριακάτικη Kontranews θα διαβάσετε ένα ακόμα αποκαλυπτικά για τους μνηστήρες της Προεδρίας της Δημοκρατίας ύστερα από τη λήξη της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ηδη ο eretikos.gr με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σας έδωσε μία γεύση για τη μάχη που θα ακολουθήσει. Παρουσίασε και τους φιλόδοξους να  γίνουν ένοικοι του Προεδρικού Μεγάρου.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X