Επιλογές

Βουλγαράκης-Ορφανός: Η σημαντική συνάντηση δύο ανταρτών

Βουλγαράκης-Ορφανός: Η σημαντική συνάντηση δύο ανταρτών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλούς ψύλλους στα αυτιά μας έβαλε η συνάντηση που είχαν ο Γιώργος Βουλγαράκης και του Γιώργος Ορφανός σε καφέ του Κολωνακίου. Η κοινή εμφάνιση των δύο υπουργών των κυβερνήσεων Καραμανλή και ανταρτών στους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, δεν μπορεί να είναι τυχαία, ούτε πολιτικά αθώα.

Αν δε, ληφθεί υπόψη ότι ήταν παρόν για λίγο, όπως λέει και την γνωστοποίησε ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε οι… ψύλλοι γίνονται στρατιά ολόκληρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο  Ευάγγελος Αντώναρος, πρωταγωνιστεί στη δημιουργία πολιτικής κίνησης που θα κατέλθει τις ευρωεκλογές. Επισημαίνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή δεν περιορίστηκε στην ανάρτηση. Επιπλέον, εξέφρασε την στήριξή του και στους δυο υποψηφίους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Βεβαίως  ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν χάνει ποτέ και τα δημοσιογραφικά του αντανακλαστικά. Βλέπετε υπηρέτησε τη μάχιμη δημοσιογραφία και μάλιστα σε ΜΜΕ του εξωτερικού, για περισσότερα από 20 χρόνια…

“Γιωργος Βουλγαρακης και Γιωργος Ορφανος πριν απο λίγο τα λένε σε γνωστο cafe κέντρο της Αθηνας…Μη με ρωτήσετε τι λέγανε — δεν μπορώ να σας πω γιατι ημουν κι εγώ παρών σε μέρος της κουβέντας τους…αλλωστε και με τους δυό με συνδέουν κοινή διαδρομή και κοινές απόψεις.
Ενα όμως ξέρω. Και οι δυο διεκδικούν με μαχητικότητσ, αποφασιστικότητα κι εμπειρία τη δημαρχία στους δυό μεγαλύτερους δήμους της χώρας. Ο Βουλγαράκης στην Αθήνα. Ο Ορφανός στη Θεσσαλονίκη.

Ευχομαι και στους δύο Καλή Επιτυχία!”

Θάνος Καληώρας: Υποψήφιος με την παράταξη του Σγουρού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X