Το blog του Νίκου Νικολόπουλου

Πάμε αντάμα στο «γκρεμό» ως… «προοδευτικό λίπασμα» στα… υψηλά ευρωπαϊκά αξιώματα του Μητσοτάκη;

Πάμε αντάμα στο «γκρεμό» ως… «προοδευτικό λίπασμα»  στα… υψηλά ευρωπαϊκά αξιώματα του Μητσοτάκη;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του  Νίκου Νικολόπουλου*

Και ενώ η δημόσια συζήτηση για τον γάμο – τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών είναι σε εξέλιξη, η επικαιρότητα επισκιάζεται από τους «Κεραυνούς» Σαμαρά κατά Μαρινάκη. 

«Δεν δέχομαι μαθήματα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο» (!) ήταν η σκληρή απάντηση στον Παύλο Μαρινάκη και σαφές το μήνυμα του πρώην Πρωθυπουργού προς την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, γύρω από το θέμα της αποχής από την ψήφιση του ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια.

 

Βλέπετε, οι αξιώσεις των ΛΟΑΤΚΙ δεν είναι απλώς ένα θέμα διαφωνίας στη δημόσια συζήτηση αλλά εξελίσσονται σε κάτι που «βλάπτει σοβαρά» ακόμα και το πολιτικό μας σύστημα! Αφού φθάσαμε να βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας να συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα στον τρόπο λειτουργίας της Δημοκρατίας μας, όπως οι παροτρύνσεις προς βουλευτές να Απέχουν. Να μην εκφραστούν, δηλαδή. Να μην έχουν το θάρρος της γνώμης τους! Αλλά, να επιλέξουν την άβουλη (βολική) στάση προκειμένου να διευκολύνουν τον Πρωθυπουργό και τους εαυτούς τους… 

Είναι αυτές οι ίδιες – αφύσικες  – αξιώσεις των ΛΟΑΤΚΙ, που «κατεδαφίζουν» τα ετοιμόρροπα κόμματα της διαφθοράς (…), που προκαλούν «σεισμό» στο πολιτικό σύστημα και έξω από αυτό και που φέρνουν στο προσκήνιο, μέσω δημοσκοπήσεων, ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ στα Δεξιά.

 

Είναι οι αξιώσεις αυτές που προκαλούν πρωτόγνωρες αναταράξεις στην Κοινωνία αλλά και στην Εκκλησία.

Διότι είναι το νομοθέτημα που κατάφερε να έχει τις περισσότερες αντιδράσεις!

 

Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται τόσο πολύ η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, εξαιτίας της ΕΜΜΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ Μητσοτάκη – ΛΟΑΤΚΙ και του Νόμου – «Νάρκη» στην Οικογένεια.

 

Είναι η πρώτη φορά, μετά τα μνημόνια, που η Δεξιά πτέρυγα κάνει τόσο δυνατά τη διαμαρτυρία της για την υιοθέτηση της ατζέντας  wok και την ιδεολογική – αξιακή μετάλλαξη που έχει επιφέρει ο Μητσοτάκης.

«ΒΑΘΥ ΡΗΓΜΑ» ΑΠΟ…ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

 

Ιδιαίτερα στη Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει «βαθύ ρήγμα» με τους Σαμαρά – Καραμανλή να διαφωνούν κάθετα για το νομοσχέδιο και πολλοί βουλευτές να είναι έτοιμοι να το καταψηφίσουν. Η δημοσκόπηση της GPO που δείχνει χαμηλά ποσοστά αλλά και με διαφορά της ΝΔ από τα «αντίπαλα» κόμματα, έχει  αστερίσκους…

Ένας από αυτούς λέει ότι αυτή τη στιγμή (χωρίς να υπάρχει κόμμα) είναι έτοιμο ένα 13,9% να στηρίξει ένα ΝΕΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ.

Αν υπάρξει μάλιστα ένας νέος κομματικός σχηματισμός θα πάρει πάνω από 13,9%. 

Επίσης, το 38,8% θεωρεί ότι υπάρχει χώρος στα δεξιά της ΝΔ για ένα νέο κόμμα.

Και αυτό το στοιχείο δείχνει ότι η ατζέντα που υπηρετεί η κυβέρνηση στρέφει, ολοένα και κάθε μέρα, κόσμο προς αυτή τη κατεύθυνση.

* Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι Πρόεδρος του ΧριστιανοΔημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X