Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Αλέξη καλημέρα: Κατά μέτωπο επίθεση για την ακρίβεια μετά την ισπανική ασίστ

Αλέξη καλημέρα: Κατά μέτωπο επίθεση για την ακρίβεια μετά την ισπανική ασίστ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αλέξη καλημέρα

Ο Πέδρο Σάντσεθ σου έδωσε μία ασίστ και εσύ τώρα πρέπει να βάλεις καλάθι ή γκολ αν προτιμάς την ποδοσφαιρική διάλεκτο αντί της μπασκετικής.

Φαντάζομαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης θα αισθάνονται ήδη πολύ στριμωγμένοι, γιατί η σύγκριση των μέτρων της Ισπανίας για την προστασία των ευάλωτων και των φτωχών νοικοκυριών σε σύγκριση με το δικό τους “καλάθι του νοικοκυριού” και το market pass, τις επιταγές και άλλα pass, φαντάζουν σαν χάντρες και καθρεφτάκια με στόχο να κοροϊδέψουν τους πολίτες και να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά οι ίδιοι οι πολίτες στις δημοσκοπήσεις. Εξάλλου, στην τελευταία δημοσκόπηση της MRB το 73,3% των πολιτών απάντησε πως τώρα η ακρίβεια οφείλεται στην αισχροκέρδεια. Μία απάντηση που αναδεικνύει την ασυδοσία που επικρατεί στην αγορά και την ανυπαρξία βούλησης από την κυβέρνηση να κάνει ελέγχους και να βάλει κανόνες. Η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δική της.

Σημαντική είδηση: Το πακέτο του Πέδρο Σάντσεθ για την ακρίβεια εκθέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τώρα Αλέξη η επίθεση για την ακρίβεια και η πίεση για τη λήψη μέτρων, όπως αυτά που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να είναι μαζική και σε όλα τα μέτωπα που έχουν σχέση με τις τιμές των τροφίμων, τα καύσιμα, τα ενοίκια για να φανούν ανάγλυφα οι διαφορές στις πολιτικές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τη Νέα Δημοκρατία, καθώς και το πιο κόμμα ενδιαφέρεται πραγματικά για τη μεσαία τάξη και τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Και να μην ξεχνάμε η ακρίβεια είναι αυτή που καθορίζει περισσότερο απ΄ οτιδήποτε άλλο την επιλογή των πολιτών για το κόμμα που θα ψηφίσουν στις εκλογές.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X