Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι…Καραϊσκάκηδες

Φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι…Καραϊσκάκηδες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Ενοχλήθηκαν φίλοι και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ με το άρθρο μου για τους…Καραϊσκάκηδες που κάνουν ζημιά στο ΣΥΡΙΖΑ και καλώ τον Αλέξη Τσίπρα να τους μαζέψει. Μπορώ να πω ότι τους κατανοώ, αν και με εξέπληξαν. Γιατί με εξέπληξαν; Διότι το άρθρο δεν είναι αρνητικό ή εχθρικό για τον ΣΥΡΙΖΑ.  Αποδοκιμάζει συμπεριφορές και ενέργειες οι οποίες δεν συνάδουν με την πολιτική ηθική της Αριστεράς, ούτε διευκολύνουν την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο τη δυσκολεύουν.

Κατανοώ πως υπάρχουν μέλη, φίλοι ή ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που ικανοποιούνται με την πολύ επιθετική ακόμα και ανάρμοστη αντιπολίτευση. Ομως, κύριοι εσείς που ενοχλείστε οφείλετε να κατανοήσετε πως αν θέλετε να κερδίσει το κόμμα σας τις επόμενες εκλογές, θα πρέπει να προσεγγίσει ψηφοφόρους εκτός της παράταξής σας, οι οποίοι, όμως δεν προσεγγίζονται με τέτοιες πρακτικές. Αντιθέτως απωθούνται.

Απόδειξη αυτού η εκμετάλλευση τέτοιων ενεργειών και τοποθετήσεων από τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση. Βλέπετε είναι τόσο καλά οργανωμένοι στο σκέλος της προπαγάνδας και της επικοινωνίας, που δεν αφήνουν τίποτα ανεκμετάλλευτο. Που σημαίνει πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να κάνουν λάθη με τα οποία δίνουν ευκαιρίες για επιθέσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Η κυβέρνηση προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για αντιπολίτευση και μάλιστα αποτελεσματική. Βλέπετε η κυβέρνηση τα προβλήματα πολλών κατηγοριών πολιτών ή δεν τα αντιμετωπίζει ή ακόμα χειρότερα οξύνει, ενώ άφθονες είναι και οι ανάρμοστες συμπεριφορές στελεχών της που δίνουν τροφή για διαβρωτική και αποτελεσματική αντιπολίτευση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X