Fragilemag

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας – Οδηγίες πρόσβασης στις αίθουσες που θα πραγματοποιηθεί

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας – Οδηγίες πρόσβασης στις αίθουσες που θα πραγματοποιηθεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας, επιστρέφει για 27η χρονιά, αισιόδοξο και πλήρως προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, επαναλαμβάνοντας με την επιτυχή υβριδική εκδοχή της περσινής διοργάνωσης, προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους θεατές.

•Τo αναλυτικό πρόγραμμα του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα ανακοινωθεί στη Συνέντευξη τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, στον θερινό κινηματογράφο Αίγλη Ζαππείου, στις 20.30, και θα μεταδοθεί με live streaming στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ.

Οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς τους χώρους, τις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ιντεάλ, Δαναός και Τριανόν αλλά και για πρώτη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στα θερινά σινεμά Λαΐς – Ταινιοθήκη της Ελλάδας, Ριβιέρα, Σινέ Φλερύ και Στέλλα.

Στους κινηματογράφους 12μηνης λειτουργίας (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δαναό, Ιντεάλ, Τριανόν και Δημοτικό Θέατρο Πειραιά) η είσοδος, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιτρέπεται σε όσους/-ες θεατές έχουν:

-εμβολιαστεί

-νοσήσει (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) και

-έχουν πραγματοποιήσει αρνητικό rapid τεστ αντιγόνου εντός 48 ωρών, σε περίπτωση που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Για την είσοδο των θεατών θα ελέγχεται,

το εισιτήριο

το πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης ή rapid τεστ και

ταυτοπροσωπία με επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑμεΑ, ΑΝΕΡΓΩΝ

Σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η προπώληση των Καρτών Διαρκείας και η διάθεση των καρτών ΑμεΑ για το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (22 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2021).

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
α. Είδη Καρτών
Για τους/τις θεατές διατίθενται κάρτες διαρκείας των 5, 10 και 20 προβολών αξίας 25€, 45€ και 70€ αντίστοιχα μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων καρτών.

Οι κάρτες διαρκείας δεν εξαργυρώνουν εισιτήρια για τις ταινίες που θα προβληθούν διαδικτυακά στην πλατφόρμα του Φεστιβάλ.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X