Fragilemag

Η ταινία της βραδιάς – Brooklyn στο Open

Η ταινία της βραδιάς – Brooklyn στο Open
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Έιλι είναι από την Ιρλανδία. Είναι νέα. Θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη. Δεν το κάνει από επιλογή. Το κάνει από ανάγκη. Η Έιλι είναι πάνω απ’ όλα  άνθρωπος. Και θέλει να ζήσει σαν άνθρωπος. Θέλει ν’ αγαπήσει και ν’ αγαπηθεί. Την ταινία, υποψήφια για τρία Όσκαρ, Brooklyn (2015) προβάλλει απόψε -Τετάρτη 8 Μαρτίου- το Open στις 21.00.

Ιρλανδία, δεκαετία του ’50. ο Η Έιλι (Σίρσα Ρόναν) μετακομίζει από μια μικρή πόλη της Ιρλανδίας στο πολύβουο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Αφήνει πίσω την αδελφή της, τη μητέρα της και την καλύτερή της φίλη. Ταξιδεύοντας προς τις ΗΠΑ, θα συναντήσει μία επιβάτισσα, η οποία θα τη βοηθήσει εγκατ της στις ΗΠΑ.όπου – αντίθετα με την ζωή που άφησε πίσω – βρίσκει την ευκαιρία να πιάσει δουλειά, να χτίσει το μέλλον της και να βρει τον έρωτα, στο πρόσωπο του Ιταλοαμερικανού Τόνι.

Όταν μια οικογενειακή τραγωδία την φέρνει πίσω στην Ιρλανδία, η Έιλις βρίσκεται και πάλι στην παλιά της ζωή, αυτή τη φορά με τον Τζιμ να την διεκδικεί. Αναβάλλοντας διαρκώς την επιστροφή της στις Η.Π.Α., η Έιλις βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα φοβερό δίλημμα ανάμεσα σε δύο άνδρες και δύο χώρες. Η απόφασή της θα καθορίσει το πού είναι το πραγματικό της σπίτι και, τελικά, ποια η ζωή που θέλει να ζήσει…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X