Fragilemag

Η ταινία της βραδιάς | Ξέφρενες Νύχτες (Boogie Nights) στο Open – Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ στα καλύτερα του

Η ταινία της βραδιάς | Ξέφρενες Νύχτες (Boogie Nights) στο Open – Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ στα καλύτερα του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Έχω την αίσθηση ότι κάτω από αυτό το παντελόνι υπάρχει κάτι υπέροχο που πρέπει να φανερωθεί». Με αυτή την ατάκα ο πανίσχυρος παραγωγός ταινιών πορνό Jack Horner, που στις Ξέφρενες Νύχτες (Boogie Nights) υποδύεται ο Μπαρτ Ρέινολντς, εκφράζει τον θαυμασμό του στον προικισμένο νεαρό που στέκεται μπροστά του. Ο Eddie Adams -Μαρκ Γουόλμπεργκ- είναι μόνο ένα παιδί που παράτησε το σχολείο. Έχει νιάτα, έχει σμιλεμένο κορμί και μόριο που φουσκώνει εύκολα, δεν πέφτει ποτέ.

Η ταινία που προβάλλει απόψε το Star -βράδυ Τρίτης προς Τετάρτη- μάς μεταφέρει στη δεκαετία του 1970.  Το αίτημα που είχαν αναδείξει οι χίπις λίγα χρόνια πριν για ειρήνη και πνευματική ανάσταση μοιάζει ολοκληρωτικά ματαιωμένο. Ο Jack Horner βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Εκμεταλλεύεται τους πάντες και τα πάντα. Η εποχή θέλει δυνατή χορευτική μουσική, ελεγχόμενη ανεμελιά και πορνοταινίες. Έχει πιάσει το νόημα. Χειρίζεται την αθωότητα των ανώνυμων κινηματογραφικών του ηρώων με μαεστρία.
Ο Eddie Adams στις ταινίες του Horner εμφανίζεται με το παρατσούκλι Dirk Diggler. Δεν αργεί να  γίνει ο σούπερ σταρ της τσόντας. Ζει το παρόν σε ζόρικες εντάσεις. Το απολαμβάνει. Οι κινηματογραφικές ερωτικές του επιδόσεις φέρνουν γρήγορο χρήμα. Κάνει τα όνειρά του πράξη. Είναι ένας άγουρος άνδρας που με δικά του λεφτά μπορεί ν’ αγοράσει πολυτελές σπίτι, γρήγορο αυτοκίνητο. ..
διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X