Fragilemag

Μόδα και Τζαζ. Ο οίκος μόδας Fendi και η σειρά βίντεο Anima Mundi

Μόδα και Τζαζ. Ο οίκος μόδας Fendi και η σειρά βίντεο Anima Mundi
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Η σειρά βίντεο Anima Mundi του οίκου μόδας Fendi παρουσιάζει τους σπουδαστές της κορυφαίας μουσικής σχολής Juilliard ως πρεσβευτές της ανθεκτικότητας.
Μετά από έναν χρόνο παραστάσεων με κλασικά έργα που πρωτοπαρουσιάστηκαν στον εορτασμό του θερινού ηλιοστασίου στην έδρα του Fendi στη Ρώμη, στη συνέχεια στη Σαγκάη, τη Σεούλ και το Τόκιο, ο ιταλικός οίκος μόδας φέρνει τώρα τη σειρά Anima Mundi στη Νέα Υόρκη σε συνεργασία με τη φημισμένη Σχολή Juilliard και ένα μουσικό σύνολο από έξι σπουδαστές.
Γιορτάζοντας το πρόγραμμα The Juilliard Jazz, με επικεφαλής τον βραβευμένο με Grammy τρομπετίστα και συνθέτη Wynton Marsalis, ο Fendi διευρύνει την υποστήριξή του στο σχέδιο και τους εικαστικούς καλλιτέχνες, για να φτάσει και στη μεγάλη αμερικανική παράδοση της τζαζ. Δημιούργησε ένα πρόγραμμα με χορηγίες για την υποστήριξη καλλιτεχνών, αλλά και σπουδαστών, ενισχύοντας περαιτέρω τα όνειρά τους για σταδιοδρομία στη μουσική, τον χορό και την τέχνη του δράματος.

«Η σύλληψη της ιδέας της Anima Mundi έγινε κατά τη διάρκεια των πιο σκοτεινών ημερών της πανδημίας στην Ιταλία», δήλωσε η Silvia Venturini Fendi. «Τώρα, έξι μήνες αργότερα, οι μαθητές από το Juilliard παίζουν μαζί για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας την αρχή μιας Πρωτοχρονιάς που φέρνει μαζί της την ελπίδα για την παγκόσμια κοινότητά μας».

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X