Fragilemag

Μόνικα Μπελούτσι: Από τη Μαλένα στη Μαρία Κάλλας!

Μόνικα Μπελούτσι: Από τη Μαλένα στη Μαρία Κάλλας!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μόνικα Μπελούτσι είναι στη Θεσσαλονίκη – Η ηθοποιός είναι καλεσμένη του του 64ου Φεστιβάλ της πόλης

«Η τέχνη είναι όπως η ζωή, δημιουργεί έργο χωρίς να νοιάζεται για την ανθρώπινη ευτέλεια και ματαιοδοξία» είπε η σταρ του  ευρωπαϊκού – και παγκόσμιου- κινηματογράφου Μόνικα Μπελούτσι που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ.

Και, φυσικά, έκλεψε τις εντυπώσεις  ως η επίτιμη καλεσμένη του. Χαμογελαστή και απαστράπτουσα  -παρά τα 59 της χρόνια- έλαμψε στο Ολύμπιον όπου παρακολούθησε την προβολή της ταινίας «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα ερμηνεύοντας άψογα και με στυλ ζηλευτό  τη διάσημη  συμπατριώτισσα μας -την μεγαλύτερη ντίβα στο χώρο της όπερας του 20ου αιώνα .

Φορώντας ένα μαύρο εντυπωσιακό σύνολο με διαφάνειες η ίδια στάθηκε και χαιρέτησε τους δημοσιογράφους αλλά και όσους είχαν μαζευτεί έξω από το θέατρο για να δουν από κοντά την ηθοποιό.

Πολλοί ήταν αυτοί που στήθηκαν για ώρα στην ουρά έξω από το Θέατρο Ολύμπιον για να απολαύσουν την Μόνικα Μπελούτσι. Μόλις η αγαπημένη ηθοποιός έφτασε επικράτησε ενθουσιασμός και τα φλας άστραψαν. Αρκετοί ζητούσαν από τη Μόνικα Μπελούτσι να σταθεί κοντά τους για μια σέλφι….

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X