Θέμα

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος – Δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος – Δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Έσπασε” μετά από ώρες κατάθεσης ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν. Ομολόγησε τη δολοφονία.

Ο νεαρός άνδρας ομολόγησε μετά από ώρες κατάθεσης στη ΓΑΔΑ και ενώ οι αστυνομικοί είχαν αδιάσειστα στοιχεία.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό πιθανού συνεργού καθώς ο πιλότος είχε εντοπιστεί από τις Αρχές δεμένος

Λίγο πριν τις 21:30 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Όπως είπε ο ίδιος, αιτία ήταν οι προστριβές που είχαν το ίδιο βράδυ της δολοφονίας. Μετά από «μαραθώνια» κατάθεση, ο 32χρονος πιλότος παραδέχθηκε την πράξη του, και πλέον σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, τους τελευταίους 5 μήνες φαίνεται ότι είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 32χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους, κάτι που έγινε και το συγκεκριμένο βράδυ.

Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει και μια δεύτερη κατάθεση ατόμου που έχει καταθέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος, όπου επισημαίνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε «διαγνώσει» στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X