Γυναίκα

Τιραμισού από τον οίκο Gucci; Και όμως είδαμε τη συνταγή! (vid)

Τιραμισού από τον οίκο Gucci; Και όμως είδαμε τη συνταγή! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο εστιατόριο Gucci Osteria da Massimo Bottura μπορεί κάποιος να γευτεί τα υπέροχα πιάτα που δημιουργεί ο σεφ, Μάσιμο Μποτούρα, και πλέον μπορούμε και εμείς να δημιουργήσουμε ένα αγαπημένο γλυκό το οποίο απολαμβάνουν οι άνθρωποι του οίκου.

Ο οίκος Gucci φημίζεται για τις «τρέλες« του στη γαστρονομία και θέλησε να μας δείξει πως θα να κάνουμε τιραμισού.

Υλικά:

80 γρ ζάχαρη άχνη , 250 γρ. κρέμα γάλακτος, 4 κρόκους αυγών, 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
400 γρ καφές φίλτρου σε θερμοκρασία δωματίου, 1 πακέτο μπισκότα σαβουαγιάρ και
Κακάο σε σκόνη,

Παρασκευή:

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το μασκαρπονε, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη, τους κρόκους και χτυπάμε καλά με το μίξερ για να δημιουργηθεί μια κρέμα. Παίρνουμε τα μπισκότα, τα σπάμε στα δυο και τα βουτάμε στον καφέ, Απλώνουμε λίγη κρέμα σε ένα πιάτο και βάζουμε λίγα μπισκότα. Συνεχίζουμε τη διαδικασία και δημιουργούμε ένα μικρό πυργάκι. Αφού έχουμε απλώσει την κρέμα μας, πασπαλίζουμε με καφέ και κακάο.

Δείτε το video:

Δείτε ακόμη: Chanel: Αποκαλύφθηκε η Cruise 2020/21 συλλογή του οίκου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X