Γυναίκα

Ανακαλύψτε το χρώμα της προσωπικότητάς σας!

Ανακαλύψτε το χρώμα της προσωπικότητάς σας!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι να σημαίνει το χρώμα που μας αρέσει. Κάνοντας το παρακάτω τεστ θα ανακαλύψτε το χρώμα της προσωπικότητας σας. Διαλέξτε  μέσα από τους επτά τύπους το χρώμα που σας ταιριάζει. 

 Δείτε ποιος από τους 7 τύπους προσωπικότητας είστε!

1. Αντιμετωπίζω με θάρρος και πάθος τη ζωή και δεν τρομάζω εύκολα με τις δυσκολίες της. Αντίθετα, διεκδικώ οτιδήποτε μπορώ να αποκτήσω!

2. Μου αρέσει να βρίσκομαι με άλλους ανθρώπους και να είμαι κοινωνικός και υπολογίζω πολύ την «κοινή γνώμη»! Συνηθίζω να σκέφτομαι αρκετά ότι συμβαίνει γύρω μου και με ανακουφίζει να οραματίζομαι με αισιοδοξία το μέλλον!

3. Είμαι λάτρης της περιπέτειας και υπέρμαχος του αυθορμητισμού! Συνηθίζω να ονειροπολώ! Με ενδιαφέρουν ελάχιστα τα υλικά αγαθά.

4. Μου αρέσει να αναλύω τα γεγονότα και να προτείνω μεταρρυθμίσεις! Είμαι ορθολογιστής και άξιος εμπιστοσύνης!

5. Σέβομαι και υπολογίζω πολύ τις ανάγκες των άλλων και εύκολα γίνομαι δέσμιος των συναισθηματισμών μου! Προσπαθώ με ηρεμία και συγκροτημένη σκέψη να έχω μια σφαιρική άποψη για τα πράγματα.

6. Ενεργώ με αξιοπρέπεια και γοητεία! Είμαι από αυτούς που πιστεύουν στη μοίρα και το πεπρωμένο! Μου αρέσει να ψάχνω πληροφορίες για τα μεταφυσικά φαινόμενα!

7. Είμαι «ανήσυχη φύση» και δεν τιθασεύομαι εύκολα! Έχω καλλιτεχνικές ανησυχίες και ισχυρό ταμπεραμέντο!

Ένα χρώμα για κάθε τύπο προσωπικότητας

Aν διαλέξατε το Νο1 είστε χρώμα  ΚΟΚΚΙΝΟ
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Ενεργή συμμετοχή σε όλα, λειτουργείτε με πάθος, είστε αυτάρκεις με ηγετικά χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα είστε ανυπόμονες και με ατελείωτη όρεξη για τη ζωή!
Aν διαλέξατε το Νο2 είστε χρώμα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Εύστροφες, ζωηρές και οξυδερκείς, κυνηγάτε τα δύσκολα και είστε μόνιμα η ψυχή της παρέας. Το μεγαλύτερο πάθος και κλίση σας είναι η δημιουργία σε κάθε επίπεδο!

Aν διαλέξατε το Νο3 είστε χρώμα ΚΙΤΡΙΝΟ

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Λαμπερή ιδιοσυγκρασία, με πρακτικό πνεύμα και τάση για καινοτομία. Λάμπετε στις συναναστροφές σας αλλά σας  αρέσει πολύ και το ονειροπόλημα!

Aν διαλέξατε το Νο4 είστε χρώμα ΠΡΑΣΙΝΟ

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Οργανωτικότητα, επιστημοσύνη, γενναιοδωρία και ανεξαρτησία, είναι μερικά από τα πράγματα που σας χαρακτηρίζουν. Είστε λάτρεις της εξοχής και επιφυλακτικές με τα δύσκολα!

Aν διαλέξατε το Νο5 είστε χρώμα ΜΠΛΕ

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Πρόσωπα φερέγγυοι, άξιες εμπιστοσύνης και με έντονη ευαισθησία. Έλκετε τη συμπάθεια των γύρων σας και παρά το γεγονός ότι σας αρέσει να ηγείστε, πληγώνεστε εύκολα!

Aν διαλέξατε το Νο6 είστε χρώμα ΒΙΟΛΕΤΙ

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Ευκολόπιστοι και ταυτόχρονα εκκεντρικές! Είστε από τους ανθρώπους- οραματιστές και λατρεύετε τις αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής!

Aν διαλέξατε το Νο7 είστε χρώμα ΑΣΠΡΟ

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Δημιουργικές, συχνά αφηρημένες, πολύπλοκες. Αντιδράτε πολλές φορές παρορμητικά και ριψοκίνδυνα. Το καλύτερο μέσο για να εκφραστείτε είναι μέσα από την τέχνη!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X