Κουίζ

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει την κρυφή λειτουργία του μυαλού σας

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει την κρυφή λειτουργία του μυαλού σας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο των social media κάνει ένα νέο τεστ προσωπικότητας που υπόσχεται να αποκαλύψει την βαθιά κρυμμένη δύναμη του μυαλού σας.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις ξεγελούν την αντίληψή μας, κάνοντάς μας να βλέπουμε κάτι διαφορετικό από το πώς είναι στην πραγματικότητα. Οι ψευδαισθήσεις συχνά περιλαμβάνουν παραμόρφωση του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος ή της κίνησης. Ο εγκέφαλός μας επεξεργάζεται τις οπτικές πληροφορίες με βάση διάφορες ενδείξεις και παραδοχές, οι οποίες μερικές φορές μπορεί να επηρεαστούν από τον τρόπο με τον οποίο μας παρουσιάζεται μια εικόνα ή μια σκηνή.

 

Το αποτέλεσμα είναι αυτές οπτικές ψευδαισθήσεις να ξεγελούν το μυαλό μας. Μπορούν όμως να αποκαλύψουν πολλά και σημαντικά πράγματα για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας.

Αυτή η συγκεκριμένη οπτική ψευδαίσθηση σας βοηθά να αποκαλύψετε την κρυμμένη δύναμη του μυαλού σας και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας με βάση αυτό που βλέπετε πρώτα. Το τεστ είναι απλό. Εσείς τι βλέπετε με την πρώτη ματιά; Μία μαϊμού ή ένα κεφάλι τίγρης;

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει την κρυφή δύναμη του μυαλού σας

Σύμφωνα με μελέτες της νευροψυχολογίας, το αριστερό ημισφαίριο συνδέεται συνήθως με τη λογική σκέψη, τις αναλυτικές δεξιότητες και τη γλώσσα, ενώ το δεξί ημισφαίριο συνδέεται με τη δημιουργικότητα, τη διαίσθηση και τη χωρική επίγνωση.

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει την κρυφή δύναμη του μυαλού σας

Η μαϊμού

Εάν είδατε μια μαϊμού , το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι πιο δραστήριο από το αριστερό, γεγονός που υποδεικνύει ότι ενσωματώνετε την ουσία της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. Η προσέγγισή σας στην επίλυση προβλημάτων βασίζεται πολύ έντονα στο ένστικτο, το οποίο, σας καθοδηγεί σωστά τις περισσότερες φορές.

Αγκαλιάζετε τη φιλοσοφία ότι κάθε εμπειρία στη ζωή, συμπεριλαμβανομένων των πισωγυρισμάτων, είναι ένα πολύτιμο μάθημα που σας οδηγεί πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας. Για εσάς, το ταξίδι έχει μεγαλύτερη σημασία από τον προορισμό, γεγονός που αντικατοπτρίζει μια βαθιά εκτίμηση για τη διαδικασία και την ανάπτυξη που φέρνει. Είστε από τη φύση σας ονειροπόλος και βρίσκεστε συχνά να παρασύρεστε από τη φαντασία σας, ένα χαρακτηριστικό που, ενώ σας κάνει πιο πλούσιο ως άνθρωπο, απαιτεί περιστασιακή γείωση για να διασφαλίσει ότι παραμένετε συνδεδεμένοι με την πραγματικότητα που σας περιβάλλει.

 

Η προσωπικότητά σας χαρακτηρίζεται από παρορμητικότητα, που σας επιτρέπει να ενεργείτε αυθόρμητα και να υιοθετείτε αντισυμβατικές προσεγγίσεις με άνεση. Διαθέτετε έναν βαθιά συναισθηματικό πυρήνα, φροντίζοντας έντονα για διάφορες πτυχές της ζωής και συχνά παίρνετε αποφάσεις με βάση τα συναισθήματά σας. Αυτό το συναισθηματικό βάθος συμβάλλει στα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα, κάνοντάς σας ιδιαίτερα ικανό σε τομείς όπως η μουσική και οι τέχνες. 

Ο διαισθητικός χαρακτήρας σας σημαίνει ότι σπάνια βασίζεστε σε δομημένα σχέδια ή αυστηρές οδηγίες για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Αντ’ αυτού, εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας να σας καθοδηγήσουν. Το όνειρο καθορίζει την οπτική σας για τη ζωή—κυνηγάτε όνειρα αντί για συγκεκριμένους στόχους, επενδύοντας την ενέργειά σας στην επιδίωξη οραμάτων που για εσάς είναι απολύτως εφικτά, μετατρέποντάς τα συχνά σε πραγματικότητα.

Το κεφάλι τίγρης

Αν είδατε το κεφάλι μιας τίγρης, το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι σημαντικά πιο ενεργό από το δεξί, υποδεικνύοντας ότι έχετε μια αναλυτική και οργανωμένη προσέγγιση της ζωής. Είστε αξιοσημείωτα προσανατολισμένοι στους στόχους σας, προσεγγίζετε εργασίες και προκλήσεις με ένα μεθοδικό και καλά δομημένο σχέδιο.

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα, η κλίση σας είναι προς λογικές, υπολογιστικές και αντικειμενικές λύσεις, βασιζόμενοι σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητά σας να αναλύετε και να κατανοείτε την κάθε κατάσταση. Αυτή η αναλυτική ικανότητα συχνά οδηγεί στο να είστε κάπως ανένδοτοι στις αποφάσεις που παίρνετε. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη τις προοπτικές και τις απόψεις των άλλων. Το να δείχνετε λίγη ταπεινότητα μπορεί να ενισχύσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

Η προσωπικότητά σας χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό προγραμματισμού. Προτιμάτε να οργανώνετε τις δραστηριότητές σας σχολαστικά, καταφεύγοντας συχνά σε μια λίστα υποχρεώσεων για να εξασφαλίσετε την αποτελεσματικότητα και την τάξη στη ζωή σας. Η ακρίβεια καθορίζει την προσέγγισή σας στον καθορισμό στόχων.

 

Έχετε σαφώς καθορισμένους στόχους και ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την επίτευξή τους. Ο ορθολογισμός καθορίζει τη διαδικασία σκέψης σας, με τα συναισθήματα σπάνια να εμποδίζουν την πρόοδό σας προς τους στόχους σας. Η λογική σας ικανότητα, σας κάνει κατάλληλους για τομείς που απαιτούν ισχυρές μαθηματικές, επιστημονικές ή διαδοχικές δεξιότητες συλλογισμού.

Επιπλέον, η οπτική σας για τη ζωή βασίζεται στον ρεαλισμό. Ζείτε σε έναν κόσμο όπου τα παραμύθια και η μυθοπλασία δεν βρίσκουν χώρο και ακόμη και οι πιο φιλόδοξοι στόχοι σας δεν θεωρούνται φαντασιώσεις αλλά ρεαλιστικές και εφικτές φιλοδοξίες.

Πηγή: FOXreport.gr

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X