Γυναίκα

Γιλέκο το τέλειο κομμάτι που φοριέται από την άνοιξη έως το καλοκαίρι.

Γιλέκο το τέλειο κομμάτι που φοριέται από την άνοιξη έως το καλοκαίρι.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το γιλέκο είναι ένα κλασικό αντρικό ένδυμα που μετατρέπεται σε μία κομψή επιλογή που κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα.

Ένα απαραίτητο κομμάτι, δανεισμένο από τα αγόρια, το γιλέκο κοστουμιού είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και πρακτικό – και είναι ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε κάτι νέο αυτή την άνοιξη.

Πως θα το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους

Σε ουδέτερη μονοχρωμία σε ένα γλυκό μπεζ, γιλέκο με φαρδύ, χυτό παντελόνι, ασορτί τσάντα, sneakers ή και πέδιλα.

Τα ιδιαίτερου κοψίματος γιλέκα της The Frankie Shop με ασορτί παντελόνια με πιέτες έχουν κατακτήσει ιδιαίτερα το σκανδιναβικό κοινό (1 και 3) // Παστέλ χρώματα για τα κομψά γιλέκα της παρισινής φίρμας, Loulou Studio (2 και 4)

 

Όταν επιλέγετε ένα γιλέκο για το πρωί και για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, στραφείτε κατά προτίμηση, σε εκρού ή κάποια άλλη παρόμοια ουδέτερη απόχρωση. Θα δείχνετε ιδιαίτερα φρέσκες και ταιριαστές για την άνοιξη.

Σε σκούρο τζιν γιλέκο και παντελόνι, Chloé // Σε λευκό χρώμα, η απόλυτη ανοιξιάτικη κομψότητα, Reiss // Πρόταση σε μαύρο και για επίσημες εμφανίσεις, Saint Laurent

Συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας είτε πολύ στενό είτε πολύ φαρδύ, με ένα τζιν γιλέκο που θυμίζει τη δεκαετία του 1970. Ένας διαχρονικός συνδυασμός ρούχων που πρέπει να τολμήσετε φέτος.

Canadian style.. με ξεπλυμένο τζιν γιλέκο με γιακάδες και ίσιο τζιν παντελόνι, Ganni // Δοκιμάστε ένα σκούρο τζιν γιλέκο με λευκό παντελόνι και χρυσά κοσμήματα για τη θηλυκή πινελιά // Τζιν από πάνω έως κάτω με ψηλά πέδιλα, Diesel

ΠΗΓΗ: womanidol.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X