Γυναίκα

Η τάση 2024 στις μάξι φούστες

Η τάση 2024 στις μάξι φούστες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα trend για το 2024 στις μάξι φούστες έχουν να κάνουν με το παιχνίδι με διαφορετικά στιλ. Τα κρόσσια είναι trend για το 2024 και σίγουρα μπορείτε να τα ενσωματώσετε στη φούστα σας, ενώ οι ασημί μεταλλικές αποχρώσεις είναι φυσικά εδώ. Οι διαφάνειες είναι επίσης hot και οι πιέτες, απλώς αξεπέραστες.

Η τάση της τζιν μάξι έφυγε! Δείτε τις νέες τάσεις

1. Μια φούστα wrap με στενή εφαρμογή είναι ιδανική για casual εμφανίσεις

Για την καθημερινή σας εμφάνιση, απλά μια μονόχρωμη φούστα από σε ίσια γραμμή που τυλίγεται απαλά στο σώμα σας είναι μια εξαιρετική επιλογή (και βασικό στοιχείο της ντουλάπας).

Μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα πουκάμισο ή να επιλέξετε μια χαλαρή αίσθηση βάζοντας ένα μπλουζάκι ή ένα πουλόβερ. Οι μπότες μέχρι το γόνατο είναι ιδανικές για όταν έχει ακόμα κρύο, ενώ ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες θα ολοκληρώσει την εφαρμογή σας στις ζεστές καιρικές συνθήκες.

2. Οι πλισέ δεν είναι ποτέ εκτός μόδας

Μια πλισέ μάξι φούστα είναι ένα στοιχείο στην ντουλάπα σας που θα συνεχίσετε να φοράτε ξανά και ξανά. Οι πλισέ φούστες είναι διαχρονικές. Αποτελεί βασικό στοιχείο της μόδας για δεκαετίες και αναδεικνύει εύκολα κάθε ντύσιμο. Για να εξισορροπήσετε τον όγκο της φούστας, συνδυάστε την με ένα άνετο τοπ, όπως ένα κορμάκι.

3. Βελτιώστε τη μάξι φούστα σας με πολλά κρόσσια

Νιώθετε ότι θέλετε να ξεχωρίσετε; Τα κρόσσια πάντα θα σας κάνουν να θέλετε να χορέψετε και να στροβιλιστείτε! Για μια μαξιμαλιστική αντίληψη αυτής της τάσης, βρείτε μια φούστα με ολόκληρα κρόσσια.

4. Διάφανη μάξι, σέξι!

Η εμφάνιση είναι τολμηρή, αλλά φαίνεται ότι θα δούμε πολλές διαφάνειες φέτος. Εάν σας αρέσει να ακολουθήσετε αυτή την τάση, φορέστε μια διάφανη μάξι φούστα πάνω από ένα κορμάκι, ένα boxer σορτς.

5. Οι μεταλλικές μάξι θα σας κάνουν να λάμψετε

Μια μακριά φούστα σε ασημί απόχρωση είναι ιδανική για μια βραδινή έξοδο στην πόλη, αλλά και για μία πιο «λαμπερή» εμφάνιση για μία βόλτα. Απλά συνδυάστε την με ένα ουδέτερο τοπ ή ένα πουλόβερ!

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X