Γυναίκα

Παντελόνια: Απαραίτητα στη γυναικεία γκαρνταρόμπα

Παντελόνια: Απαραίτητα στη γυναικεία γκαρνταρόμπα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα παντελόνια ειδικά για τον χειμώνα, είναι από τα πιο απαραίτητα κομμάτια στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Για να ντυθούμε είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για επίσημες περιστάσεις αλλά και στην καθημερινότητα μας είναι το πρώτο που επιλέγουμε αφού προσφέρουν κομψότητα, ελευθερία, ζεστασιά και άνεση.

Γυναικεία παντελόνια: Ο απόλυτος οδηγός στιλ

Η εφαρμογή είναι η πρώτη λεπτομέρεια στην οποία πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία. Θέλετε να βρείτε ένα παντελόνι που να αγκαλιάζει τη μέση σας και να κάθεται αναπαυτικά στους γοφούς σας; Αποφύγετε οτιδήποτε πολύ στενό ή πολύ χαλαρό. Και θυμηθείτε να ελέγξετε ξανά το μήκος!

Μία γραμμή που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια είναι το ψηλόμεσο παντελόνι, προσφέρει μια ρετρό αίσθηση και μπορεί να είναι απίστευτα κολακευτικό για γυναίκες με καμπύλες.

Συνδυάστε το με μια μπλούζα, πουκάμισο ή πουλόβερ, με ένα απλό t-shirt ή φανελάκι  για να δημιουργήσετε μια εκλεπτυσμένη, θηλυκή σιλουέτα. Προσθέστε ένα ζευγάρι πέδιλα ή γόβες με τακούνι, άνετα αθλητικά παπούτσια, loafers ή σανδάλια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Προσθέστε ένα τζιν σακάκι ή ένα οποιοδήποτε σακάκι.

Τα φαρδιά παντελόνια προσφέρουν μια άνετη εφαρμογή. Φορέστε τα με μια απλή μπλούζα ή t-shirt, αναδεικνύοντας τη χαλαρή γραμμή τους και δημιουργώντας μια κολακευτική και θηλυκή σιλουέτα. Προσθέστε πουκάμισο και ψηλοτάκουνα πέδιλα για να αναδείξετε το λουκ και να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας. Για μια πιο μποέμ εμπνευσμένη εμφάνιση, συνδυάστε το φαρδύ παντελόνι με ένα χυτό τοπ και loafers.

Για τις γυναίκες με πιο αδύνατο σώμα, το στενό παντελόνι είναι μια κομψή επιλογή που κολακεύει αβίαστα τις φυσικές καμπύλες του σώματος. Μπορείτε να το φορέσετε ως καθημερινό ή ως επίσημο, ανάλογα με την περίσταση. Συνδυάστε το στενό παντελόνι με μπλούζα και ένα αυστηρής γραμμή σακάκι για επαγγελματική εμφάνιση.

Τα παντελόνια με πιέτες προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη και σοφιστικέ εμφάνιση που είναι τέλεια για κάθε περίσταση. Φορέστε τα με μια μπλούζα ή πουκάμισο και γόβες για μια επίσημη εκδήλωση ή με ένα πουλόβερ και loafers για μια πιο casual εμφάνιση.

Για μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο, δεν μπορεί τίποτα να πάει… στραβά με το διαχρονικό μαύρο παντελόνι. Συνδυάστε το με τις πολυτελείς αποχρώσεις κοσμημάτων, όπως πράσινο σμαραγδί, κόκκινο ρουμπινί ή μπλε ζαφείρι.

Τολμήστε με χρώμα, τολμηρά χρώματα όπως κόκκινο και κίτρινο ή απαλές παστέλ αποχρώσεις όπως το απαλό μοβ της λεβάντας ή το baby blue.

Επιλέξτε χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση και άνεση, ανεξάρτητα από την περίσταση.

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X