Γυναίκα

Πεντικιούρ: Το viral video με τον ανορθόδοξο τρόπο

Πεντικιούρ: Το viral video με τον ανορθόδοξο τρόπο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το πεντικιούρ είναι μια μέθοδος χαλάρωσης αλλά και καθαρισμού των κάτω άκρων μας και θέλει ιδιαίτερη προσοχή διότι πρέπει να γίνεται από ειδικούς! Μάλιστα, είναι καλό να χρησιμοποιούμε και εμείς κάποια πράγματα στην καθημερινότητα μας για να ξεκουράζουμε τα πόδια μας, όπως τη ράσπα!

Δεν είναι λίγες οι ιστορίες γυναικών που αναφέρουν πως πήγαν σε κάποιο ινστιτούτο και έπαθαν πρόβλημα στα νύχια των ποδιών τους, επειδή δεν της ανέλαβε κάποιος άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την «τέχνη» του πεντικιούρ! Κορίτσια, πραγματικά πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα video που δείχνει κάποιον να κάνει πεντικιούρ σε ένα άλλο άτομο και είναι ανατριχιαστικό! Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί ένα αντικείμενο το οποίο μοιάζει με ξυραφάκι και βλέπουμε να αφαιρεί πολλές στοιβάδες δέρματος από το πόδι! Όχι, και πάλι όχι! Μη δοκιμάσετε ποτέ κάτι τέτοιο και ειδικά μόνες σας!

Δείτε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I don’t think this is good for your feet, but I can’t stop watching 😱😭 What are they using? Repost @bebeautymood Tag a friend & Comment!🗣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HUDA KATTAN (@hudabeauty) στις

Δείτε ακόμη: Εβδομάδα μόδας Μιλάνο: Τα 4 trends που ξεχωρίσαμε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X