Γυναίκα

Τρικς για να δείχνει το βλέμμα σας ξεκούραστο

Τρικς για να δείχνει το βλέμμα σας ξεκούραστο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαύροι κύκλοι, σακούλες, λεπτές γραμμές και ερεθισμοί στην περιοχή των ματιών; Οι make up artists έχουν απίθανες ιδέες και πανέξυπνα tricks για να δείχνει το βλέμμα σας ξεκούραστο, ακόμα κι αν έχετε κοιμηθεί ελάχιστες ώρες.

Eye Patches

Είναι το μικρό μυστικό των celebrities. Αρκετές μάλιστα έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram πως πριν από κάθε τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, χαλαρώνουν στον καναπέ τους φορώντας τα αγαπημένα τους patches. Θα ακολουθήσετε λοιπόν το παράδειγμα τους. Θα τα απλώσετε 15 λεπτά πριν από το μακιγιάζ. Αφού τα αφαιρέσετε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα serum ματιών. Στη συνέχεια θα κάνετε απαλά χτυπηματάκια με τα δάχτυλα στην περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά και στο πόδι της χήνας, προκειμένου να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσετε τα πρηξίματα.

Σταγόνες ματιών

Που σημαίνει ορό που θα βρεις στο φαρμακείο. Οι ειδικοί λένε πως είναι “8 ώρες ύπνου κλεισμένες σε μια αμπούλα”. Αμέσως μετά μπορείτε να κάνετε περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με ένα λευκό μολύβι που θα χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη φωτεινότητα στο βλέμμα.

Μαύροι κύκλοι

Οι make up artists προτείνουν να αποφύγετε τα χρωματιστά κονσίλερ που καλύπτουν τους μαύρους κύκλους και να χρησιμοποιήσετε highlighter. Η λάμψη υπερτερεί και αυτό σημαίνει πως κανείς δεν θα προσέξει τη μικρή ατέλεια. Αν πάλι είναι έντονοι τότε ναι, θα χρειαστείτε ένα κίτρινο ή πορτοκαλί κονσίλερ εκτός αν οι κύκλοι έχουν μπλε υποτόνο όπου θα πρέπει να επιλέξετε ένα ροδακινί κονσίλερ ή ακόμη και ματ κραγιόν.

Κονσίλερ σε μορφή κρέμας

Μια απαλή φόρμουλα που απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει cakey φινίρισμα είναι το προϊόν που χρειάζεστε ώστε να μην τονίσει τυχόν ατέλειες όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επίσης μην ξεχνάτε πως πρέπει να κάνετε πολύ καλό blending ώστε να απλωθεί σωστά και να μείνει στη θέση του για ώρες. Και κάτι ακόμη: Το κονσίλερ πρέπει πάντα να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το φον ντε τεν σου.

Blend

Η αγαπημένη λέξη και μόνιμη συμβουλή των experts. Δεν απλώνετε απλά το προϊόν. Επιβάλλεται να κάνετε το τέλειο blending ώστε να γίνει ένα με την επιδερμίδα σου και να δείχνει φυσικό. Όσον αφορά δε στην περιοχή των ματιών είναι βασικός κανόνας. Θα το πετύχετε με ένα fluffy πινέλο που πρέπει να καθαρίζετε κάθε φορά μετά τη χρήση.

Φινίρισμα

Το τελευταίο βήμα ανήκει στην illuminating πούδρα. Που σημαίνει εκείνη που περιέχει απαλούς ιριδισμούς. Και σ’ αυτή την περίπτωση ισχύει το καλό blending, αυτή τη φορά με το αγαπημένο σου beauty blender. H συγκεκριμένη πούδρα σετάρει το κονσίλερ, που σημαίνει πως το κρατά στη θέση του μέχρι να κάνετε ντεμακιγιάζ και ταυτόχρονα αντανακλά το φως με αποτέλεσμα το βλέμμα να φαίνεται λαμπερό και υπέροχο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X