Γυναίκα

H Olivia Palermo λανσάρει την πρώτη της συλλογή ρούχων

H Olivia Palermo λανσάρει την πρώτη της συλλογή ρούχων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Olivia Palermo είναι από τις γυναίκες που έχουν καταφέρει με το στιλ της να κάνουν χαμό στα social media και μεγάλα brands αλλά και οίκοι μόδας την εμπιστεύονται για να φορέσει τα ρούχα τους και να τα διαφημίσει.

Η γνωστή influencer αποφάσισε να βαδίσει ακόμη πιο δυναμικά στον κόσμο της μόδας και είναι γεγονός πως λανσάρει την πρώτη της προσωπική συλλογή ρούχων.

Δεν είναι λίγες οι infuencer οι οποίες επιλέγουν να κάνουν δικά τους πράγματα και έτσι, η Olivia Palermo θέλησε να δείξει στον κόσμο πως μπορεί να κάνει δικά της πράγματα και να δείξει στις γυναίκες πως να ντυθούν με items που θα επέλεγε η ίδια στην καθημερινότητα της.

Η συλλογή της έχει ρετρό vibe και παράλληλα είναι ρομαντική ενώ τα κομμάτια φαίνονται κλασικά και οι γραμμές τους θα είναι για πολλά χρόνια στη μόδα.

Δείτε την πρώτη εικόνα που ανήρτησε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’m thrilled to announce our ready to wear collection is available now! 🎉 I’m so excited for you to have a piece (or two) in your wardrobe 💕⁣ ⁣ The #OPCSS20 collection is available to purchase on OliviaPalermo.com. Better yet, tap the products in this photo and purchase directly through Instagram before you head to the link in my bio and see the full collection 😉 Happy shopping! 🛍⁣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις

Δείτε ακόμη: Γυμναστική: Κάνε με τον σύντροφο σου αυτές τις ασκήσεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X