Auto - Moto

Harley Davidson: Ταράζει τα νερά κι ετοιμάζει απόβαση στην Ευρώπη! video

Harley Davidson: Ταράζει τα νερά κι ετοιμάζει απόβαση στην Ευρώπη! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήταν πριν από μόλις δύο χρόνια, όταν η Harley Davidson… τάραξε τα -λιμνάζοντα- νερά της αμερικάνικης βιομηχανίας μοτοσυκλετών! Πώς το έκανε αυτό;

Μα παρουσιάζοντας τρία πρωτότυπα που δεν είχαν καμία σχέση με τα παραδοσιακά αερόψυκτα cruiser. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, επρόκειτο για υπερσύγχρονες μοτοσυκλέτες σε κατηγορίες που είναι πολύ “καυτές” εμπορικά στην Ευρώπη.

Με βάση έναν ολοκαίνουριο, υψηλής απόδοσης υγρόψυκτο V2 κινητήρα σε δύο εκδόσεις κυβισμού, η mega On-Off Pan America και η streetfighter Bronx θα έρθουν αντιμέτωπες με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας.

ΜV Agusta Superveloce 800: Αντέχετε να δείτε… αυτή την παρουσίαση; video

Ειδικά η Pan America έχει μπροστά της τον πιο σκληρό ανταγωνισμού.

Κι αυτό καθώς τα mega on-off αυτή τη στιγμή αποτελούν την τεχνολογική κορωνίδα.

Ενσωματώνοντας πάνω τους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα ασφάλειας και άνεσης.

Αλλά και η Harley Davidson streetfighter Bronx αναμένεται να κάνει… δυναμική είσοδο!

https://www.youtube.com/watch?v=cqKCqmh7k_8

Ξέρει… τον τρόπο η Harley Davidson

Την ίδια στιγμή οι επιδόσεις έχουν φτάσει τα επίπεδα των γνήσιων σπορ μοτοσυκλετών. Μοτοσυκλέτες όπως το R1250GS, τη νέα CRF1100L Africa Twin, 1290 Adventure, Multistrada 1260 έχουν πίσω τους πολλά χρόνια διαρκούς εξέλιξης και ισχυρό brand name.

Η Harley Davidson λέει πως ξέρει που πάει να μπλέξει. Και γι΄αυτό το λόγο εξελίσσει εντατικά τη μοτοσυκλέτα της. Τα 145 άλογα από τα 1250 κυβικά του κινητήρα της την τοποθετούν στη μέση της κατηγορίας από άποψη δύναμης.

Βίντεο – βασανιστήριο… νούμερο 4 για το νέο KTM 1290 Super Duke R 2020!

Το βάρος και ο εξοπλισμός δεν έχουν καθοριστεί με ακρίβεια ακόμα. Ξέρουμε όμως πως θα έχει ημι-ενεργητικές αναρτήσεις και ακτινικά φρένα της Brembo. Αλλά και έγχρωμη οθόνη TFT (πιθανότατα αφής), cornering ABS και traction control.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, η Pan America και το Bronx ήταν στο πρόγραμμα να μπουν στην παραγωγή ως μοντέλα του 2020.

https://www.facebook.com/motomag.gr/videos/1485456644927231/

Όμως τώρα, όπως αναφέρει και το motomag, στην EICMA πήραν παράταση για άλλον ένα χρόνο και θα είναι μοντέλα του 2021. Και αυτό είναι δέσμευση… όπως μας υποσχέθηκαν!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X