Καιρός

Καιρός: Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή

Καιρός: Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά θα παραμείνουν, με απόφαση της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου, όλα τα σχολεία στην Αττική για σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα μείνουν κλειστά τα σχολεία στον Ασπρόπυργο και τα Νότια προάστια της Αττικής.

Τα κλειστά σχολεία και η ασφάλεια των παιδιών

Προφανώς, για την ασφάλεια των παιδιών και των γονέων και λόγω της δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών ενόψει του μεσογειακού κυκλώνα που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σήμερα το βράδυ, η απόφαση αυτή για το κλείσιμο των σχολείων γίνεται καθολική στην Αττική.

Σημειώνεται ότι κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα σχoλεία σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά αλλά και όλα τα σχολεία στην Πελοπόννησο μετά από απόφαση της Περιφέρειας.

Τα σχoλεία θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Παρασκευή 28-09-2018, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Καιρός: Κανονικά τα δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Με απόφαση του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων και Ρεθύμνου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα είναι κλειστά σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου λόγω πρόβλεψης έντονων καιρικών φαινομένων.

Κλειστοί και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε Αθήνα και Πειραιά

Ούτε οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν σήμερα, Παρασκευή σε Αθήνα και Πειραιά, εξαιτίας της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που πλήττει την επικράτεια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X