Media

Καζάνι που «βράζει» η ΕΡΤ. Ο Ζούλας ονειρεύεται να την κάνει Σκάι

Καζάνι που «βράζει» η ΕΡΤ. Ο Ζούλας ονειρεύεται να την κάνει Σκάι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάθε άλλο παρά ρόδινες είναι οι καταστάσεις στον ενημερωτικό τομέα της κρατικής ΕΡΤ. Εδώ και καιρό στους κόλπους της διοίκησης βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις διεργασίες σχετικά με πιθανές ανακατατάξεις στο Τομέα Ειδήσεων- Ενημέρωσης, προκειμένου να ενισχυθεί περισσότερο το στίγμα του, ενόψει και του κρίσιμου διαστήματος που έρχεται σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Οι σκέψεις για αντικατάσταση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Φώτη Καφαράκη, έχουν «παγώσει», με τις σχετικές αποφάσεις να μετατίθενται για τους αμέσως επόμενους μήνες, καθώς η συγκεκριμένη παράμετρος βρίσκεται σε απόλυτη σύνδεση με την περίπτωση της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου  και την παραμονή της στο πόστο της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην κρατική ΕΡΤ1.

Είναι κοινό μυστικό πως στο μυαλό του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα, υπάρχει το σενάριο της Νίκης Λυμπεράκη, ωστόσο το τοπίο στο συγκεκριμένο μέτωπο παραμένει θολό, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιο της ανκοργουμαν του Open. Στο μεταξύ ντρεσάρεται ο Ηλίας Σιακαντάρης στα δελτία, ο οποίος προέρχεται από τον Σκάι, αφετηρία επίσης και για τη Νίκη Λυμπεράκη.

Άλλωστε ο Ζούλας προτού βρεθεί στο τιμόνι της ΕΡΤ, αφήνοντας τα καθήκοντα του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μαξίμου, εργαζόταν στον όμιλο Αλαφούζου και συνυπήρχε με έναν τρόπο με τους δημοσιογράφους.

Από την άλλη, αν και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος κοιτάει ξεκάθαρα σε άλλες κατευθύνσεις, δεν αποκλείεται τελικώς να δεχθεί την παραμονή της Νίκη Λυμπεράκη στο κεντρικό δελτίο των 7 ως λύση ανάγκης, αφού δεν είναι καθόλου σίγουρο πως οι κρούσεις στις οποίες έχει προχωρήσει (και ιδιαιτέρως αυτή στην Εύα Αντωνοπούλου) θα έχουν ευτυχή για τον ίδιο κατάληξη.

Επιστρέφοντας στην Αγία Παρασκευή και ανεξαρτήτως της έκβασης στις περιπτώσεις των Καφαράκη – Παρασκευοπούλου, είναι δεδομένο πως θα δρομολογηθούν αλλαγές στους κόλπους των συντελεστών του δελτίου, ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον των Πιτταρά – Κοτταρίδη, με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να… καραδοκεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X