Κοινωνία

Απίστευτες καταστάσεις με το ΕΚΑΒ: Δήμαρχος μετέφερε ασθενή με εγκεφαλικό λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Απίστευτες καταστάσεις με το ΕΚΑΒ: Δήμαρχος μετέφερε ασθενή με εγκεφαλικό λόγω έλλειψης ασθενοφόρου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα κρούσμα που καταδεικνύει τις τραγικές αδυναμίες του ΕΚΑΒ, οι οποίες τις τελευταίες μέρες έχουν οδηγήσει στο θάνατο τριών ανθρώπων, έρχεται στο φως.

Αυτή τη φορά πρόκειται για επείγον περιστατικό στην παραλία του Λιμνιώνα, όπου ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς αναγκάστηκε να μεταφέρει ο ίδιος τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Πανιωνίου Ζαφείρη Κάκαρη, με πρόβλημα υγείας, στο κέντρο υγείας Ψαχνών, μαζί με γιατρό της περιοχής.

Μιλώντας στο topontiki.gr, ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς επιβεβαίωσε το περιστατικό, κάνοντας λόγο για πρωτοβουλία του ιδίου να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του από την παραλία του Λιμνιώνα τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου Ζαφείρη Κάκαρη, που χρειαζόταν άμεσα ιατρική βοήθεια. Μάλιστα, είχε μαζί του γιατρό της περιοχής, μαζί με τον οποίο μετέφεραν τον ασθενή στο κέντρο υγείας Ψαχνών.

Σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο, το ΕΚΑΒ δήλωσε αδυναμία να πάει στο Λιμνιώνα και είπε ότι υπάρχουν μόνο δύο ασθενοφόρα στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας και δεν μπορούν να φύγουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X