Κοινωνία

Αυτός είναι ο προπονητής που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών

Αυτός είναι ο προπονητής που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει με τους βιασμούς ανηλίκων στη χώρα μας. Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες για τις κακοποιήσεις ανήλικων από ενήλικους, με την τελευταία να εκτυλίσσεται στην Ηλιούπολη, εκεί όπου φαίνεται ότι συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε τουλάχιστον 5 κορίτσια ηλικίας από 12 έως 16 ετών από τον προπονητή τους. Ο εν λόγω προπονητής, ηλικίας 44 ετών είναι παντρεμένος κι έχει ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, και προπονούσε παιδιά σε τοπικό αθλητικό σύλλογο στην Ηλιούπολη.

Η σύλληψη του Α. Δ., για κατά συρροή ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον σύλλογο, ο οποίος έχει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Οπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ότι ο εν λόγω προπονητής τάε κβον ντο, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των κοριτσιών.

Οπως φαίνεται στους λογαριασμούς του στα social media, ο προπονητής είχε αμέτρητες φωτογραφίες με τις αθλήτριές του, με άλλα παιδιά, αλλά και με την οικογένειά του. Θύματά του, έχουν πέσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια που σήμερα έχουν ενηλικιωθεί, ενώ τώρα που άνοιξαν τα στόματα και μίλησαν τα ενήλικα πλέον κορίτσια, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να μακραίνει αυτή η ζοφερή λίστα.

proponitis-ilioypoli
Προπονητής Ηλιούπολη | Facebook
proponitis-ilioypoli

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και στα οχήματα του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης. Ο προπονητής οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

proponitis-ilioypoli

proponitis-ilioypoli

 

 proponitis-ilioypoli
Προπονητής Ηλιούπολη | Facebook
 proponitis-ilioypoli
Προπονητής Ηλιούπολη | Facebook

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X