Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Εισαγγελική έρευνα για τις αιχμές Κούγια κατά του Γιώργου Σαββίδη (pic&vid)

Δολοφονία Άλκη: Εισαγγελική έρευνα για τις αιχμές Κούγια κατά του Γιώργου Σαββίδη (pic&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Γιώργου Σαββίδη, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Ο κ. Κούγιας, που έχει αναλάβει δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, έδειξε σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μία φωτογραφία που, όπως είπε, ανάρτησε ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ, και στην οποία απεικονίζεται ένα μαχαίρι καρφωμένο σε τραπέζι.

«Μου έδωσαν (σ.σ. οι γονείς του Άλκη) μια εντολή σήμερα την οποία είμαι υποχρεωμένος να την διεκπεραιώσω.

Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Μου έδωσαν εντολή να φτάσει η υπόθεση αυτή χωρίς καμία διάθεση μίσους όσο πιο ψηλά μπορεί και μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω αυτή τη φωτογραφία.

Αυτή η φωτογραφία παρεδόθη και είναι η φωτογραφία που ανάρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά από τη νίκη του ΑΡΗ εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε» επεσήμανε ο κ. Κούγιας, δείχνοντας τη σχετική φωτογραφία.

Η ανάρτηση Σαββίδη με το μαχαίρι

Σημειώνεται ότι η σχετική ανάρτηση Σαββίδη με το μαχαίρι ήταν ένα στόρι στο Instagram από τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη όπου είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα.

Η φωτογραφία δείχνει ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι.

Αιχμές Κούγια για τον ακριβό δικηγόρο του 23χρονου

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο γνωστός ποινοκολόγος άφησε αιχμές για την υπεράσπιση του 23χρονου Αλβανού που έχει ήδη προφυλακιστεί για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, διερωτόμενος πώς ο συγκεκριμένος δικηγόρος ανέλαβε την υπόθεση.

“Θα σας πω κάτι που μου δημιουργεί εντύπωση. Έμαθα ότι δικηγόρος του ανέλαβε ένας εκ των αξιολογότερων δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, γιος παλιού αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα. Ο πατέρας του ήταν ένα κόσμημα της Δικαιοσύνης. Επίλεκτος δικηγόρος. Ο συγκεκριμένος δράστης όμως είναι από τους κατηγορούμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτού του επιπέδου δικηγόρο”, είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X